Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΣ ΜΕ ΕΛΙΕΣ

Νέα «μόδα» αποτελεί στην περιφέρεια η κλοπή της συγκομιδής της ελιάς από οργανωμένες συμμορίες που εισβάλλουν στα λιοστάσια και «σηκώνουν» τους ...σάκους με την παραγωγή των αγροτών!
 
Τρεις ημέρες μετά την κλοπή 70 σακιών με 400 κιλά ελιές από ελαιώνα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Νταμούχαρη Μαγνησίας, τα κρούσματα επεκτάθηκαν και στις Σέρρες...

Στόχος των δραστών έγιναν οι ελαιοπαραγωγοί στην περιοχή της Σιντικής, όπου η αστυνομική παρουσία είναι ελλιπής με αποτέλεσμα οι κλοπές και οι διαρρήξεις να έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και οι κάτοικοι της περιοχής να βλέπουν την παραγωγή τους να καταλήγει σε ξένα χέρια χωρίς κανείς να τους προστατεύει.

Μέσα σε ένα βράδυ, έκανε «φτερά» η συγκομιδή των παραγωγών, τόσο στην περιοχή της Κερκίνης, όπου άγνωστοι δράστες εξαφάνισαν τους σάκους με τις ελιές, όσο και στο Νέο Πετρίτσι, όπου εκλάπησαν περισσότερα από 600 κιλά ελιές! 
 
Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, δράστες της κλοπής είναι Βούλγαροι, τους οποίους είχαν πληρώσει για να… βοηθήσουν στη συγκομιδή!
24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...