Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Πέθανε από οργασμό!

Το ακουσαμε κι αυτό...τουλάχιστον πήγε ευτυχισμένη η κοπέλα! προσοχή λοιπόν με τα sex toys και τις εκπαιδευτικές ταινίες η πολλή χρήση βλάπτει..


Στη ζωή πολλά μπορούν να συμβούν αλλά το να πεθάνει κανείς από οργασμό είναι αρκετά σπάνιο, αν και πρόκειται για ευτυχές τέλος.

Αυτό συνέβη στην υγιέστατη και μόλις 31 ετών Νικόλ Πάγκιντον, η οποία βρέθηκε νεκρή από τους φίλους της στο σπίτι της στο Cirencester στη νοτιοδυτική Αγγλία, τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε αστυνομική έρευνα που έγινε αμέσως μετά το θάνατό της Νικόλ, διπλά της βρέθηκε ένας δονητής και ο φορητός της υπολογιστής που είχε.. άφθονο πορνογραφικό υλικό।

Ο παθολόγος Ρίτσαρντ Τζόυνς που την εξέτασε δεν διαπίστωσε ανωμαλίες στα γεννητικά της όργανα, ενώ η φίλη της που την είδε τελευταία, τόνισε ότι... "φαινόταν να είναι καλά την ημέρα πριν το θάνατό της".

"Δεν υπήρχε τίποτα παθολογικό που μπορεί να εξηγήσει το λόγο του ξαφνικού θανάτου της Νικόλ" είπε ο γιατρός. Ο Ρίτσαρντ υποψιάζεται ότι η καρδιακή ανακοπή είναι πιθανό να προκλήθηκε από την αύξηση του καρδιακού ρυθμού ή της αρτηριακής πίεσης, λόγω της φυσικής και συναισθηματικής διέγερσης.
24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...