Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο πιο γενναίος άνδρας της Αγγλίας ! ! ! Η μέλλουσα σύζυγος του έχει 15 παιδιά!

http://img.protothema.gr/D4EB62BCCAE3F89A2D66F346906CB76E.jpgΩς τον πιο γενναίο άνδρα στην Βρετανία χαρακτηρίζει ο βρετανικός Τύπος τον Craig Le -Sauvage, ο οποίος πρόκειται να παντρευτεί την Joanne Watson, μια μητέρα 15 παιδιών που εγκυμονεί το 16ο!

Η Joanne Watson που κατοικεί στο νησί Guernsey στη Μάγχη, χώρισε με τον επί 22 ετών σύζυγο της το 2008, αλλά βρήκε σύντομα τον έρωτα στα μάτια του γείτονα της Craig Le –Sauvage. Ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα να γίνει μέλος μιας οικογένειας που χρειάζεται 1.500 ευρώ το μήνα μόνο για φαγητό, καθώς τα 11 από τα 15 παιδιά ζουν ακόμα στο σπίτι της μητέρας τους.

Οι λεπτομέρειες μάλιστα της καθημερινής ζωής θα ήταν ακόμα πιο «τρομακτικές» για οποιονδήποτε άλλον άνδρα, καθώς στο σπίτι το πλυντήριο δουλεύει 56 φορές τον μήνα, στον φούρνο μαγειρεύονται 35 διαφορετικά γεύματα την εβδομάδα, ενώ τα έξοδα για ρουχισμό είναι τεράστια.

Ο Craig Le -Sauvage εμφανίζεται πανέτοιμος να γίνει μέλος αυτής της οικογένειας και δηλώνει πως δεν θέλει να αναλάβει τον ρόλο του πατέρα, καθώς τα παιδιά έχουν ήδη πατέρα, αλλά ελπίζει να κερδίσει τη φιλία και την εμπιστοσύνη τους.

 TNSite


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...