Ο Ολυμπιακός έχασε... δεν κέρδισε ο Παναθηναϊκός

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/10/10/30/215545.jpg?w=400&f=bicubicΣτο «μπλακ άουτ» που έπαθε ο Ολυμπιακός, μετά από το δεύτερο τέρμα που δέχθηκε, απέδωσε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» ο Νταβίντ Φουστέρ.

«Ο Ολυμπιακός έχασε το παιχνίδι δεν το κέρδισε ο Παναθηναϊκός! Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο στο ματς, μέχρι τη φάση του πέναλτι και την αποβολή του Αβραάμ (σ.σ. Παπαδόπουλου)», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με τον Μιραλάς στο 37’, όμως με πρωταγωνιστή τον Σισέ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ μέσα σε επτά λεπτά (57’ και 63’) το «τριφύλλι» έκανε την ανατροπή φτάνοντας στο 2-1.

«Μέχρι και το τελευταίο λεπτό, προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις για την ισοφάριση. Ακόμα κι έτσι είμαστε πρώτοι. Έχει αρκετό δρόμο το πρωτάθλημα», κατέληξε.

24ΩΡΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ