Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ...ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

http://1.bp.blogspot.com/_kONxc1ElMjk/TMwTERiZQmI/AAAAAAABa_0/5XY8t7QTUgs/s200/imagesCAS0HFRO.jpgΣτην τελική ευθεία πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές οι υποψήφιοι εντείνουν τις δραστηριότητές τους για να προσελκύσουν τους ψηφοφόρους... ενώ μεγάλη είναι η μάχη για την περιφέρεια Αττικής. 
Σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στους Αγίους Αναργύρους θα μιλήσει το απόγευμα ο Πρωθυπουργός, ο οποίος την Παρασκευή, μετά την ολοκλήρωση της Ευρωπαϊκής Συνόδου Κορυφής, έδωσε συνέντευξή Τύπου...
 «ΚΚΕ στην κάλπη -λαϊκή συσπείρωση, η μόνη απάντηση στα σημερινά προβλήματα της κοινωνίας», αυτό Αυτό ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας σε στελέχη και φίλους του ΚΚΕ, στην Πετρούπολη και κάλεσε τον λαό να απαγκιστρωθεί από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ και να ψηφίσει υπεύθυνα ΚΚΕ. 
 
«Η αποχή είναι ανευθυνότητα. Συμμετοχή και ευθύνη είναι η ψήφος στο ΚΚΕ και στους συνδυασμούς που υποστηρίζει», τόνισε η κ. Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι την ίδια στάση θα πρέπει να κρατήσουν οι ψηφοφόροι του κόμματος και στο δεύτερο γύρο και να μην στραφούν προς τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ κυρίως και της ΝΔ. 
 
Απαντώντας στην επιχειρηματολογία του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, περί πολιτικής σταθερότητας, η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ είπε, ότι η μόνη σταθερότητα για τη χώρα είναι ο λαός να αγωνίζεται και να απαγκιστρωθεί από τα δυο μεγάλα κόμματα και προέβλεψε ότι με αφορμή τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές δοκιμάζονται ευρύτερες πολιτικές ανακατατάξεις.
 
Αυτόν το ρόλο, τόνισε, παίζουν οι υποψηφιότητες των κ. Δημαρά, Μητρόπουλου και των άλλων κομμάτων της αριστεράς, που λειτουργούν ως ανάχωμα για να μην μπορέσει ο λαός να αμφισβητήσει το πολιτικό σύστημα. «Δρομολογούνται ανακατατάξεις, στο πολιτικό σκηνικό, με βάση τους κ. Δημαρά, Ψωμιάδη, Τατούλη, Μητρόπουλο.
 
Μπορεί ο κ. Δημαράς ένα μεσαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ να φέρει ανακατατάξεις; Πίσω του είναι δυνάμεις του οικονομικού κατεστημένου που τώρα δοκιμάζουν το πείραμα Δημαρά, όπως το 2006 δοκίμασαν το πείραμα Τσίπρα. Μέσω αυτών των "μαϊμού" σχημάτων θέλουν να φέρουν ανακατατάξεις». 
 
Η κ. Παπαρήγα σημείωσε ως αξιοπερίεργο, το ότι η κ. Μπακογιάννη, που θέλει να ιδρύσει κόμμα, στηρίζει την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και επεσήμανε, ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης με τις απόψεις που διατυπώνει, εκφράζει άλλη τάση για τις ανακατατάξεις στο πολιτικό σύστημα. 
 
Η κα. Παπαρήγα τονίζει στον Κόσμο του Επενδυτή ότι μόνο οι υποψήφιοι του κόμματός της για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αντιστρατεύονται την πολιτική της ΕΕ και το μνημόνιο, σημειώνοντας πως οι κάλπες πρέπει να βγάλουν μήνυμα καταδίκης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Στην Κοζάνη βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος χθες από την Κατερίνη εξαπέλυσε πυρά εναντίον των κυρίων Παπανδρέου και Σαμαρά, λέγοντας πως και οι δύο έχουν ηττηθεί στη συνείδηση του λαού. 
Ισχυρό μήνυμα στις εκλογές, ώστε να μην λάβει η κυβέρνηση ακόμα πιο δυσάρεστα μέτρα, ζήτησε την Παρασκευή από τη Θράκη ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι οι εκλογές δεν αποτελούν απειλή για το λαό. 
 
Σε Αρτα και Κέρκυρα περιοδεύει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, ο οποίος τόνισε πως το φθαρμένο πολιτικό σύστημα επιδιώκει την αναπαλαίωσή του στη βάση του δικομματισμού.

fimotro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...