Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Έκανε την έκπληξη ο Νιόπλιας!

Έκανε την έκπληξη ο Νιόπλιας!
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά για την ενδεκάδα που θα παρατάξει το βράδυ στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, ο Νίκος Νιόπλιας έκανε την έκπληξη αλλάζοντας τα πλάνα για τα πρόσωπα της άμυνας.



Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλοντας να προφυλάξει τα νώτα του από τους γρήγορους επιθετικούς του Ολυμπιακού – και δη τον Μιραλάς – αλλάζει τα πλάνα και βάζει κεντρικό αμυντικό τον Κατσουράνη.

Οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για την ακόλουθη ενδεκάδα:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζόρβας, την άμυνα θα απαρτίζουν οι Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόγκ και Κατσουράνης, ενώ στο κέντρο τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι ο Σιμάο με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα και μπροστά τους ο Γιώργος Καραγκούνης. Στο δεξί φτερό της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γκοβού και στο αριστερό ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ κατά τη διάρκεια του αγώνα αναμένεται να αντικατασταθεί από τον Γκαρσία. Στο κέντρο της επίθεσης θα φιγουράρει ο Τζιμπρίλ Σισέ.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...