Αστυνομία εν δράσει στην Πάτρα

http://www.diktyo1.gr/wp-content/uploads/2010/08/police_officers.jpgΗ αστυνομία μετά από "δημοσιεύματα σε εφημερίδες και αναφορές σε ηλεκτρονικά μέσα" αποφασίζει να κάνει έρευνα... σχετικά με την βιαιοπραγία σε βάρος του 25χρονου νεαρού. 
Δηλαδή πάλι καλά που υπάρχει το Internet και οι εφημερίδες γιατί αλλιώς δεν θα γινόταν τίποτα προφανώς και από την παρακάτω ανακοίνωση της αστυνομίας αυτό προκύπτει.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή της η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ανακοινώνει τα εξής:
"Σχετικά με δημοσιεύματα σε εφημερίδες και αναφορές σε ηλεκτρονικά μέσα, που αφορούν καταγγελία για βιαιοπραγία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού από αστυνομικούς, ανακοινώνεται ότι διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση και η βασιμότητα της καταγγελίας. 
 
Στο πλαίσιο αυτό ελήφθησαν σήμερα καταθέσεις από τον 25χρονο ημεδαπό και το συγγενικό του περιβάλλον. Επιπλέον, του χορηγήθηκε υπηρεσιακό σημείωμα για την εξέτασή του από τον ιατροδικαστή και ενημερώθηκε σχετικά ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών".
 
Εδώ θα είμαστε να δούμε τι συνέχεια θα έχει αυτή η υπόθεση μιας και στην Πάτρα ορισμένοι Αστυνομικοί και οι Λιμενικοί μοιάζουν να είναι εκτός ελέγχου.

mediasoup

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ