Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Τα παιδιά του τον έστειλαν στη φυλακή για 25 χρόνια!

Τα παιδιά του τον έστειλαν στη φυλακή για 25 χρόνια!

Σε είκοσι πέντε χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο πατέρας-κτήνος από την Κεφαλλονιά, που κατηγορούνταν ότι επί έξι ολόκληρα χρόνια ικανοποιούσε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στο άγουρο κορμί της μικρής κορούλας του.

Μάλιστα στο πλευρό της κοπέλας στάθηκαν και τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια της, οι καταθέσεις των οποίων στο δικαστήριο έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την απονομή της δικαιοσύνης.

Ο 51χρονος κατηγορούμενος, που είχε σοκάρει με τις αποτρόπαιες πράξεις του το πανελλήνιο και ειδικά τους κατοίκους του Αργοστολίου, καταδικάστηκε τελικά σε ποινή κάθειρξης 25 ετών χωρίς αναστολή, καθώς οι ισχυρισμοί του ότι είναι αθώος δεν έπεισαν κανέναν.

Η ανατριχιαστική υπόθεση που ξεδιπλώθηκε στη δικαστική αίθουσα ήρθε στο φως της δημοσιότητας το 2009, όταν με δάκρυα στα μάτια ένα 18χρονο κορίτσι, συνοδευόμενο από τα δύο μεγαλύτερα αδέλφια του, πέρασε την πόρτα του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και άρχισε να εξιστορεί στους αστυνομικούς τη φρίκη και το μαρτύριο που ζούσε στα χέρια του ανθρώπου που την έφερε στη ζωή.

Τα τρία αδέλφια μεγάλωναν σε ίδρυμα, όμως κάθε Σαββατοκύριακο πήγαιναν στο σπίτι για να το περάσουν με τους γονείς τους. Και κάθε Σαββατοκύριακο ξεκινούσε ο εφιάλτης της μικρής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο πατέρας της άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά και να τη θωπεύει στα γεννητικά της όργανα από την ηλικία των 7 ετών.

Με τον καιρό όμως ο 51χρονος άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο βίαιος κι έτσι, όταν πλέον το κορίτσι έγινε 12 ετών, βίωσε πρώτη φορά τον απόλυτο εφιάλτη. Ο πα-τέρας της τη βίασε φύσει και παρά φύσιν, και δεν σταματούσε μέχρι να κουραστεί.

Από το 2003 έως και το 2009 κάθε Σαββατοκύριακο την περίμενε να γυρίσει από το ίδρυμα για να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του πάθη, ενώ παράλληλα την απειλούσε με διάφορους τρόπους προκειμένου να μη μιλήσει.

Κάποια στιγμή, μη αντέχοντας άλλο το μαρτύριο, η μικρή εκμυστηρεύτηκε τα πάντα στους δύο μεγαλύτερους αδελφούς της. Τα αγόρια όμως δεν μπόρεσαν να τη βοηθήσουν, καθώς έτρεμαν τον βίαιο πατέρα. Αλλωστε ήταν μικρά παιδιά. Ηλικίας 16 και 17 ετών τότε και 13 ετών η αδελφή τους.

Το 2009 όμως το κορίτσι δεν άντεξε άλλο τον πόνο και τον εξευτελισμό που βίωνε στα χέρια του ανθρωπόμορφου τέρατος και έχοντας στο πλευρό τα αδέλφια της θέλησε να γλιτώσει...

Μάλιστα οι καταθέσεις των αδελφών της 19χρονης -σήμερα- κοπέλας ήταν καταλυτικές για την έκδοση της καταδικαστικής απόφασης. Τα δύο αγόρια, που έμαθαν πρώτη φορά σε ηλικία 16 και 17 ετών τι έκανε ο πατέρας τους στην αδελφή τους, κατέθεσαν πως ο 51χρονος τους χτυπούσε ανελέητα και τους έδιωχνε από το σπίτι.

Ο ένας μάλιστα δήλωσε πως είχε καταλάβει από πιο νωρίς τι συνέβαινε, αλλά δεν μπορούσε να το πιστέψει. Η αδελφή τους ξέσπασε σε λυγμούς όταν άκουγε τον πατέρα της να καταθέτει. Ο πα-τέρας υποστήριξε πως δεν ίσχυε τίποτε από όλα αυτά, όμως δεν έπεισε το δικαστήριο.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...