Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Ξυλοδαρμός μαθητών από τον διευθυντή του σχολείου

Τραυματίστηκε ένας μαθητής!

Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο Μελισσίων το οποίο τελούσε υπό κατάληψη. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έκαναν οι μαθητές στο αστυνομικό... τμήμα, ο διευθυντής τους θέλησε να «σπάσει» την κατάληψη με μεθόδους που σίγουρα δεν αρμόζουν στο εκπαιδευτικό σύστημα.

Αφού έβγαλε την αλυσίδα θέλησε να μπει στο προαύλιο χώρο, όμως οι μαθητές δεν τον άφησαν. Όπως είπαν τα παιδιά, εκείνος άρχισε να βιαιοπραγεί εις βάρος τους με αποτέλεσμα ένας μαθητής να τραυματιστεί.

Σε επικοινωνία με τον διευθυντή του σχολείου, επιβεβαιώθηκε ότι υπήρξε ένταση στο σχολείο, χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά στις κατηγορίες των μαθητών.

Στο σημείο ήρθε η αστυνομία για να κατευνάσει τα πνεύματα. Οι μαθητές ζητούν καλύτερη συμπεριφορά από τους καθηγητές, να μην κλειδώνει η πόρτα του σχολείου με το πρώτο κουδούνι πράξη η οποία έχει ως αποτέλεσμα να μένουν εκτός σχολείου μαθητές και να παίρνουν απουσία. Επίσης ζητούν να υπάρχει χαρτί υγείας στις τουαλέτες και να συμπληρωθούν οι ελλείψεις που υπάρχουν σε βιβλία και καθηγητές.


24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...