Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η πατρίς ευγνωμονούσα, 36 χρόνια μετά…


Η πατρίς ευγνωμονούσα, 36 χρόνια μετά…
Η προτομή του ήρωα της Κύπρου ανθυπασπιστή των καταδρομών Ανδρέα Αναστασόπουλου, κοσμεί από χθες το κέντρο του Χαβαρίου, ιδιαίτερης πατρίδας του, για να θυμίζει το χρέος προς την πατρίδα.

Σε μια σεμνή τελετή, έγιναν την Κυριακή τα αποκαλυπτήρια της προτομής παρουσία των τοπικών αρχών, στρατιωτικού αγήματος, αλλά και του πρέσβη της Κύπρου στην Ελλάδα κ. Ιωσήφ Ιωσήφ.

Ιδιαίτερα συγκινητική η παρουσία αντιπροσωπείας του συλλόγου «Κομάντος 74», ο εκπρόσωπος του οποίου αναφέρθηκε στον τρόπο που ο Ανδρέας Αναστασόπουλος θυσιάστηκε, καθώς επέβαινε στο μοιραίο μεταγωγικό αεροσκάφος που κατέρριψαν οι τούρκοι.

Στην προτομή τελέστηκε τρισάγιο από τον μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό ενώ κατατέθηκαν στεφάνια από εκπροσώπους των παριστάμενων αρχών.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...