Διαμαρτύρονται για την σκόνη



Μολονότι έχει γίνει κατανοητό από τους κατοίκους της περιοχής της οδού Κατακόλου, από την διασταύρωση με την 28η Οκτωβρίου έως και τον κόμβο της Καταραχίου η αναγκαιότητα του έργου της επισκευής του δρόμου, εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για την σκόνη που σηκώνεται.

Οι εργασίες που έχουν αρχίσει εδώ και αρκετές μέρες και αφορούν το ξήλωμα της υπάρχοντος ασφάλτου έχουν ολοκληρωθεί.

Οι υπεύθυνοι του έργου δεν έχουν αρχίσει να ρίχνουν τον νέο ασφαλτοτάπητα με αποτέλεσμα η σκόνη που σηκώνουν τα αυτοκίνητα από το χώμα που υπάρχει να δημιουργεί προβλήματα στους ανθρώπους που ζουν στην περιοχή και έχουν τα μαγαζιά τους.

«Αναπνέουμε σκόνη εδώ και μία εβδομάδα από ότι βλέπεται. Δεν μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας. Ποιο κάτω υπάρχει ψησταριά και ο άνθρωπος είναι μέσα στην σκόνη αυτού δεν του κάνει ζημιά. Πως θα πάει να καθίσει στο τραπέζι για να φάει κάποιος.  Πέρα από αυτό κοιτάξτε τι σκόνη σηκώνεται», επισημαίνει ο κ Ηρακλής Διονυσόπουλος που έχει πρατήριο υγρών  καυσίμων στην περιοχή.

Από την άλλη βέβαια αποδέχονται πως πρέπει να γίνει το έργο και να βελτιωθεί ο ασφαλτοτάπητας αλλά ζητούν να ολοκληρωθεί όσο τον δυνατόν ποιο σύντομα για να μην αναγκάζονται να ζουν μέσα στην σκόνη.\\

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ