Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η απολογία και το ακραίο σενάριο!

Η απολογία και το ακραίο σενάριο! 

Δεν πάει άλλο με τα τερτίπια του

Τα τερτίπια του Σίντνεϊ Γκοβού δεν περνούν απαρατήρητα στην «πράσινη» διοίκηση και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα... κληθεί σήμερα σε απολογία, για να δώσει εξηγήσεις για τα νυχτοπερπατήματά του. Ακραίο σενάριο η διακοπή συμβολαίου.

Ο διεθνής άσος έχει απασχολήσει πολύ έντονα τον Παναθηναϊκό με την εξωγηπεδική του ζωή και το παράπτωμα τα ξημερώματα της Κυριακής ήταν αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Γκοβού θα κληθεί σήμερα σε απολογία, για να δώσει εξηγήσεις, και το πιο πιθανό είναι να τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Πάντως, δεν αποκλείονται και οι νομικές κυρώσεις, με το πιο ακραίο σενάριο να είναι για διακοπή συμβολαίου.

Αυτό που αναφέρουν από το «πράσινο στρατόπεδο» είναι πως αντιμετωπίζουν τον Γάλλο άσο με τον δέοντα σεβασμό αλλά δεν μπορεί να προσβάλει το σύλλογο. Στον Παναθηναϊκό σέβονται την καριέρα του Γκοβού αλλά δεν πάει άλλο με τα τερτίπια του... Το ελαφρυντικό, άλλωστε, με το θάνατο του πατέρα του δεν μπορεί να αποτελεί συνέχεια δικαιολογία.

Θέμα και στη Γαλλία

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκοβού προκαλεί με τη συμπεριφορά του και δεν εννοούμε την εξωγηπεδική του ζωή στην Ελλάδα. Ο Γάλλος έχει γίνει θέμα και στην πατρίδα του, όταν φόραγε τη φανέλα της Λιόν.

Στις 14 Δεκεμβρίου του 2008 ο Γκοβού βγήκε να διασκεδάσει χαλαρά, αλλά το τέλος της νύχτας τον βρήκε στο τμήμα. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ αφού είχε στο αίμα του 2.6 γραμμάρια αλκοόλ, αριθμός υπερβολικός καθώς στην Γαλλία το επιτρεπόμενο όριο είναι 0.5 γραμμάρια. Ο Γκοβού πέρασε επτά ώρες στο αστυνομικό τμήμα.

Το δεύτερο και πιο σοβαρό παράπτωμα του ήταν το Νοέμβριο του 2009. Ένα διήμερο πριν το μεγάλο ματς με τη Σεντ Ετιέν ο Γκοβού πιάστηκε από φωτογραφικό φακό να είναι... πίτα με αποτέλεσμα ο προπονητής της Λιόν, Κλοντ Πιελ, να του πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

24ΩΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...