Συζητούν για σύσταση εταιρειών…







11.10.10
fort-aqmal_2Ότι στο τέλος ξεπουλήθηκαν σε έναν μεγάλο βαθμό από τα δευτεροβάθμια όργανα της ομοσπονδίας τους, τόνισαν κατά τη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση τα μέλη του Σωματείου Ιδιοκτητών Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης περιοχής Αμαλιάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του εμπορικού συλλόγου Αμαλιάδας.


Κατά την συνέλευση έγινε ο απολογισμός των πρόσφατων κινητοποιήσεων και όπως ανέφερε και κατά την εισήγησή του ο πρόεδρος του σωματείου Νίκος Κορδαλής, η συμμετοχή και η παρουσία των μελών του σωματείου κυμάνθηκε σε πολύ καλό επίπεδο.

 Παράλληλα, τονίστηκε ότι ο κλάδος βρίσκεται σε ετοιμότητα για τις επερχόμενες κινητοποιήσεις, που ενδέχεται να οργανωθούν άμεσα. Πάντως, η συνέλευση αποφάσισε να γίνουν κάποιες διερευνητικές κινήσεις για τη σύσταση εταιρειών, μετά και την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου, αφού πλέον, όπως χαρακτηριστικά, ειπώθηκε, δεν θα μπορούν πλέον να εργαστούν ως μεμονωμένοι.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν κάποιες συναντήσεις με ειδικούς στην Αθήνα, για να τεθεί το θέμα της σύστασης είτε Α.Ε είτε Ε.Π.Ε.
Συντάκτης Παναγιώτης Πεντάζος    
PROTI NEWS ILIAS

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ