Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Η "Πόλη με φως, πόλη αλλιώς" & το Δίκτυο στο δημαρχείο Ήλιδας

Η \"Πόλη με φως, πόλη αλλιώς\" & το Δίκτυο στο δημαρχείο Ήλιδας
κάτω: Tα 3 έγγραφα με τα αιτήματα/προτάσεις του Δικτύου που έχουν επιδοθεί στο δήμο μέχρι σήμερα.

Mε την κατάθεση στο πρωτόκολλο του δήμου Ήλιδας αιτημάτων/προτάσεων, μαζί με τις υπογραφές που συγκεντρώθηκαν από τους πολίτες, ολοκληρώθηκε χθες η δράση "Πόλη με φως, πόλη αλλιώς"...
... του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών.
Το έγγραφο δόθηκε και στους αρμόδιους αντιδημάρχους κ.κ. Χριστοφόρου και Παπαδόπουλο και ήταν και μια ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία του Δικτύου με τους αιρετούς που μόλις ανέλαβαν καθήκοντα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τους υπόλοιπους αντιδημάρχους, ώστε να αρχίσει να οικοδομείται μία σχέση επικοινωνίας του Δικτύου με τους αιρετούς των οποίων οι αρμοδιότητες σχετίζονται με τη δράση του Δικτύου.

Τα μέλη του Δικτύου συναντήθηκαν και με τον δήμαρχο Αμαλιάδας Γιάννη Λυμπέρη, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δράση στην πλατεία Μπελογιάννη "Πόλη με φως, πόλη αλλιώς" και τόνισε ότι είναι στις άμεσες προτεραιότητες της δημοτικής αρχής να φωτιστεί επαρκώς η συγκεκριμένη πλατεία.

Ο εκπρόσωπος του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών Σπύρος Ζαφειρόπουλος μίλησε στο ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ και εξέφρασε την ικανοποίησή του γι' αυτή την πρώτη επαφή με τη νέα δημοτική αρχή: "Ήταν μια ευκαιρία να ενημερώσουμε τους αιρετούς του δήμου Ήλιδας για τη δράση του Δικτύου, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον να μας ακούσουν.

Επί τη ευκαιρία δόθηκαν στους νέους αρμόδιους αντιδημάρχους παλιότερα έγγραφα με αιτήματα/προτάσεις (παιδικές χαρές, δάσος Μαραθιάς) προκειμένου να υπάρχει ένα σημείο αναφοράς για τη μελλοντική επαφή του Δικτύου με τη δημοτική αρχή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...