Πιο κοντά στη Ντόρα ο Κοντογιάννης

Πιο κοντά στη Ντόρα ο Κοντογιάννης
Θέμα ημερών, ίσως και ωρών θεωρούν δημοσιογραφικές πηγές την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτή Ηλείας Γιώργου Κοντογιάννη στη Δημοκρατική Συμμαχία, το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη.
Πρώτος έσπευσε να ενταχθεί στο κόμμα της Ντόρας ο ανεξάρτητος (μετά τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία) βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.


Όπως θα ενθυμείστε, πρώτα έφυγε από τη ΝΔ ο Αυγενάκης και μετά από λίγες μέρες ο Κοντογιάννης, έτσι, ο Ηλείος βουλευτής φαίνεται πως θα τηρήσει την ίδια χρονική αναλογία και στη νέα του πολιτική επιλογή.

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Κοντογιάννης διατηρεί άριστες σχέσεις με τη Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όμως ο λόγος που φαίνεται ότι βαραίνει περισσότερο για την ένταξή του στη Δημοκρατική Συμμαχία είναι ένας: η ανάγκη για επίσπευση του οργανωτικού σχεδιασμού του κόμματος, διαδικασία όπου η Ντόρα επιθυμεί να αναθέσει ρόλο στον Ηλείο βουλευτή.

Οι εξελίξεις αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ