ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

Οκτώ οι αντιδήμαρχοι του Πύργου

Οκτώ οι αντιδήμαρχοι του Πύργου
Οι 8 αντιδήμαρχοι Πύργου: Α. Καράμπελας, Β. Παναγόπουλος, Γ. Αργυρόπουλος, Γ. Χαρίτος, Λ. Δημουλιάς, Λ. Αριστειδόπουλος, Γ. Παναγόπουλος και Π. Φραγκαντώνης.
Με σημερινή του απόφαση ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος όρισε τους νέους αντιδημάρχους του Δήμου Πύργου οι οποίοι είναι τελικά οκτώ. Συγκεκριμένα οι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:
Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Προγραμματισμού Ανάπτυξης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο Αντώνης Καράμπελας με κύριες αρμοδιότητες την εποπτεία της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με τα τμήματα Διοίκησης Προσωπικού, Δημοτικής  Κατάστασης,  Αδειών Καταστημάτων & Κυρώσεων και το γραφείο Αλλοδαπών, την εποπτεία των τμημάτων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πληροφορικής & Ψηφιακών Υπηρεσιών, τη μέριμνα για την επιμόρφωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού του Δήμου, την παρακολούθηση και έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αδειών μουσικών οργάνων κτλ καθώς και την υπογραφή εγγράφων που αφορούν την προσωρινή ή μόνιμη αφαίρεση αδειών λειτουργίας των παραπάνω καταστημάτων.

Επίσης ορίζεται αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ο Βασίλης Παναγόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών με τα Τμήματα: Τεχνικών  Έργων,  Συντήρησης Οδών Κτιρίων & Ηλεκτροφωτισμού, Πολεοδομίας & Τοπογραφικών  Εφαρμογών, τις Συγκοινωνιακές & Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις, το γραφείο Κίνησης, Συντήρησης Οχημάτων & Διαχείρισης Καυσίμων.

Επίσης, την ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών Εφαρμογών της πόλης, τις ρυθμίσεις για την επίλυση του Κυκλοφοριακού ζητήματος και της στάθμευσης καθώς και την φροντίδα για την εφαρμογή του εγκεκριμένου σχεδίου Πόλης (απαλλοτριώσεις, πράξεις εφαρμογής κλπ.)
Επίσης, ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Γιάννης Αργυρόπουλος του Γεωργίου (δημοσιογράφος) με κύριους τομείς ευθύνης την εποπτεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, την οργάνωση και παρακολούθηση των εσόδων-εξόδων, την σύνταξη, τον έλεγχο και τις τροποποιήσεις του προϋπολογισμού καθώς και την παρακολούθηση έκδοσης, εξόφλησης και υπογραφή χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής και την παρακολούθηση και εποπτεία  των προμηθειών που εκτελούνται από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη λειτουργίας του ΚΕΠ.

Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Καθαριότητα, το Πράσινο, την Αγροτική οδοποιία αλλά και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου ορίζεται ο Γιώργος Χαρίτος.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Λεωνίδας Δημουλιάς με τομείς ευθύνης την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας με τα Τμήματα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, ΚΑΠΗ & Παιδικών Σταθμών  καθώς και την εποπτεία του γραφείου κοινωνικών θεμάτων και των οργανισμών κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου.

Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Λειτουργίας της Πόλης αναλαμβάνει ο Λάμπης Αριστειδόπουλος με κύριους τομείς ευθύνης την Δημοτική Αστυνομία, και το Γραφείο Υποδοχής Πολιτών. Αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη για τη Δημοτική Ενότητα Ιάρδανου.

Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δημοτικής Ενότητας Ωλένης αναλαμβάνει ο Γιάννης Παναγόπουλος.

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Βώλακος ορίζεται ο Παναγιώτης Φραγκαντώνης, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης την εποπτεία του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στους αντιδημάρχους  που αναλαμβάνουν την ευθύνη των δημοτικών ενοτήτων Ωλένης, Ιάρδανου και Βώλακος μεταβιβάζονται επίσης αρμοδιότητες σχετικές με την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, τη μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκονται  στη δημοτική ενότητα, την υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών,  και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας και τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: