Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Οκτώ οι αντιδήμαρχοι του Πύργου

Οκτώ οι αντιδήμαρχοι του Πύργου
Οι 8 αντιδήμαρχοι Πύργου: Α. Καράμπελας, Β. Παναγόπουλος, Γ. Αργυρόπουλος, Γ. Χαρίτος, Λ. Δημουλιάς, Λ. Αριστειδόπουλος, Γ. Παναγόπουλος και Π. Φραγκαντώνης.
Με σημερινή του απόφαση ο δήμαρχος Πύργου Μάκης Παρασκευόπουλος όρισε τους νέους αντιδημάρχους του Δήμου Πύργου οι οποίοι είναι τελικά οκτώ. Συγκεκριμένα οι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:
Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Προγραμματισμού Ανάπτυξης Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ο Αντώνης Καράμπελας με κύριες αρμοδιότητες την εποπτεία της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών, Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με τα τμήματα Διοίκησης Προσωπικού, Δημοτικής  Κατάστασης,  Αδειών Καταστημάτων & Κυρώσεων και το γραφείο Αλλοδαπών, την εποπτεία των τμημάτων Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Πληροφορικής & Ψηφιακών Υπηρεσιών, τη μέριμνα για την επιμόρφωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού του Δήμου, την παρακολούθηση και έκδοση αδειών λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, αδειών μουσικών οργάνων κτλ καθώς και την υπογραφή εγγράφων που αφορούν την προσωρινή ή μόνιμη αφαίρεση αδειών λειτουργίας των παραπάνω καταστημάτων.

Επίσης ορίζεται αναπληρωτής Δήμαρχος και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής.

Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών ο Βασίλης Παναγόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει την εποπτεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών με τα Τμήματα: Τεχνικών  Έργων,  Συντήρησης Οδών Κτιρίων & Ηλεκτροφωτισμού, Πολεοδομίας & Τοπογραφικών  Εφαρμογών, τις Συγκοινωνιακές & Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις, το γραφείο Κίνησης, Συντήρησης Οχημάτων & Διαχείρισης Καυσίμων.

Επίσης, την ευθύνη του Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Πολεοδομικών Εφαρμογών της πόλης, τις ρυθμίσεις για την επίλυση του Κυκλοφοριακού ζητήματος και της στάθμευσης καθώς και την φροντίδα για την εφαρμογή του εγκεκριμένου σχεδίου Πόλης (απαλλοτριώσεις, πράξεις εφαρμογής κλπ.)
Επίσης, ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο Γιάννης Αργυρόπουλος του Γεωργίου (δημοσιογράφος) με κύριους τομείς ευθύνης την εποπτεία της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών, την οργάνωση και παρακολούθηση των εσόδων-εξόδων, την σύνταξη, τον έλεγχο και τις τροποποιήσεις του προϋπολογισμού καθώς και την παρακολούθηση έκδοσης, εξόφλησης και υπογραφή χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής και την παρακολούθηση και εποπτεία  των προμηθειών που εκτελούνται από τις Υπηρεσίες του Δήμου.

Αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη λειτουργίας του ΚΕΠ.

Αντιδήμαρχος αρμόδιος για την Καθαριότητα, το Πράσινο, την Αγροτική οδοποιία αλλά και την Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου ορίζεται ο Γιώργος Χαρίτος.
Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο Λεωνίδας Δημουλιάς με τομείς ευθύνης την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας με τα Τμήματα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας, ΚΑΠΗ & Παιδικών Σταθμών  καθώς και την εποπτεία του γραφείου κοινωνικών θεμάτων και των οργανισμών κοινωνικής αλληλεγγύης του δήμου.

Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Λειτουργίας της Πόλης αναλαμβάνει ο Λάμπης Αριστειδόπουλος με κύριους τομείς ευθύνης την Δημοτική Αστυνομία, και το Γραφείο Υποδοχής Πολιτών. Αναλαμβάνει επίσης την ευθύνη για τη Δημοτική Ενότητα Ιάρδανου.

Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δημοτικής Ενότητας Ωλένης αναλαμβάνει ο Γιάννης Παναγόπουλος.

Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Βώλακος ορίζεται ο Παναγιώτης Φραγκαντώνης, ο οποίος αναλαμβάνει επίσης την εποπτεία του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στους αντιδημάρχους  που αναλαμβάνουν την ευθύνη των δημοτικών ενοτήτων Ωλένης, Ιάρδανου και Βώλακος μεταβιβάζονται επίσης αρμοδιότητες σχετικές με την ευθύνη της λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη δημοτική ενότητα, τη μέριμνα για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκονται  στη δημοτική ενότητα, την υπογραφή με εξουσιοδότηση του Δημάρχου, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών,  και λοιπών διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από τις δημοτικές υπηρεσίες που λειτουργούν στα όρια της δημοτικής ενότητας και τη συνεργασία με τους προέδρους των τοπικών και δημοτικών κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...