Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Mωρό με κεφάλι βατράχου γεννήθηκε στο Νεπάλ

Ένα μωρό γεννήθηκε στο Νεπάλ πριν από δύο χρόνια, αλλά πέθανε μετά από μισή ώρα από τη γέννησή του. 
To παράξενο με το παιδί και τον θάνατο του ήταν ότι το παιδί έμοιαζε πιο πολύ σε βάτραχο παρά σε άνθρωπο.




Το μωρό γεννήθηκε το 2006 στην πόλη Charikot, στην περιφέρειας Dolakha του Νεπάλ, προσελκύοντας ένα τεράστιο αριθμό πολιτών για να δουν το παράξενο γεγονός.
 
Το μωρό ζύγισε 2kg κατά τη γέννηση και γεννήθηκε μετά την κανονική εννεάμηνη κυοφορία.
 
Το κεφαλι του παιδιού ήταν κυριολεκτικά βυθισμένο στο σώμα με τον λαιμό να μην ξεχωρίζει ενώ τα μάτια του ήταν τεράστια και με τα βίας συγκρατούνταν. 
 
Η Suntali, ήδη μητέρα με δύο κανονικές κόρες, δεν έπασχε από κάποια ασθένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , ενώ, ο πατέρας, είπε ότι δεν αισθάνεται καμία τύψη για το θάνατο το νεογέννητο μωρού λέγοντας χαρακτηριστικά "είμαι ευτυχής που δεν συνέβη τίποτε στη γυναίκα μου».


Χαρακτηριστικό είναι ότι έδειχνε το «τέρας» μέσα σε μια κατσαρόλα στους δρόμους στον κόσμο που είχε μάθει για την γέννηση του παιδιού.


Η είδηση για ένα τέτοιο μωρό εξαπλώθηκε και εκτός του νοσοκομείου και υπήρχαν εκατοντάδες που συγκεντρώθηκαν στον χώρο για να ρίξουν μια ματιά.. Η αστυνομία χρειάστηκε να επέμβει για τον έλεγχο του πλήθους.
 
ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...