Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Πατέρας: Δεν επιστρέφω στον Παναθηναϊκό

    Ο πρώην πρόεδρος του "τριφυλλιού" ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στην προεδρία της ομάδας, ενώ διέψευσε πως συναντήθηκε με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

    Ξεκάθαρη θέση στις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό πήρε ο Νικόλας Πατέρας με δηλώσεις του στη “SportDay”.   «Δεν μιλάω με κανέναν επιχειρηματία, ούτε βρέθηκα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να συζητήσουμε»,  τόνισε αρχικά ο πρώην πρόεδρος των πρασίνων, ενώ αναφερόμενος σε ενδεχόμενη επιστροφή του στον προεδρικό θώκο του τριφυλλιού συμπλήρωσε: «Αν είχα πρόθεση να πάρω την ΠΑΕ, δεν θα έφευγα από την προεδρία πριν από λίγες μέρες».
    Ο Νικόλας Πατέρας τονίζει επίσης ότι «η διοικητική αστάθεια με τους βασικούς μετόχους να δηλώνουν απών» ήταν ο βασικότερος λόγος για τον οποίο αποχώρησε και για τον οποίο δεν σκοπεύει να επιστρέψει. Από εκεί και πέρα, συνέβαλε στην απόφασή του και η συμπεριφορά μερίδας των οπαδών, τα επεισόδια που προκαλούν οι «πράσινοι» φίλαθλοι, αλλά και τα λάθη του καλοκαιριού όταν έλειπε και ήταν… αργά να τα διορθώσει τους τελευταίους μήνες, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.
    Παρά ταύτα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει το καλοκαίρι . Με βασική προϋπόθεση όμως να ισχύει το παραπάνω. Δηλαδή να αναλάβει την ομάδα ένας ισχυρός επιχειρηματίας με τον οποίο θα μπορεί συνεργάζεται, να τον στηρίζει και να έχει σκοπό να επενδύσει  σοβαρά σε έμψυχο – και όχι μόνο - υλικό για την ομάδα του Παναθηναϊκού.
    newsit

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

    Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...