Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Με το βλέμμα στις «γαλάζιες» έδρες
Σχόλια ( 28/11/2010 19:28 )
Με το βλέμμα στις «γαλάζιες» έδρες
Κινητικότητα επικρατεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία μετά την αποχώρηση του βουλευτή Γιώργου Κοντογιάννη, ο οποίος όντας ανεξάρτητος, άφησε το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με έναν μόλις βουλευτή.
Οι επιλαχόντες Κρινιώ Κανελλοπούλου και Παναγιώτης Αδρακτάς άρχισαν να επανακάμπτουν στα τοπικά πράγματα, όχι μόνο επειδή τέθηκε ηθικό ζήτημα παραίτησης του κ. Κοντογιάννη από την βουλευτική του έδρα αλλά και για έναν άλλο λόγο.

Στην περίπτωση που η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές την άνοιξη, εξαιτίας μιας πιθανής αποτυχίας από τους στόχους του μνημονίου, ένα μεγάλο ποσοστό της ΝΔ θα άνοιγε πόρτες στη Βουλή σε περισσότερους από έναν εκ των επιλαχόντων.

Φυσικά, σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα πρέπει να αγνοούν την δύναμη του κ. Κοντογιάννη ο οποίος ήταν πρώτος σε ψήφους βουλευτής πέρυσι και στην περίπτωση που αποκτήσει δυναμική το κόμμα της Ντόρας, αν και ο ίδιος ενταχθεί σ’ αυτό, μπορεί να διατηρήσει την έδρα του. Το πράγμα, όπως και να ’χει, αποκτά ενδιαφέρον…
HLEIA TORA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...