Το ΠΑΜΕ «κατέλαβε» την Εφορία

Το ΠΑΜΕ «κατέλαβε» την Εφορία
Ανάρτηση πανό από μέλη του ΠΑΜΕ στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Πύργου.
Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στην περαίωση φορολογικών υποθέσεων έκαναν πριν από λίγη ώρα στην Δ.Ο.Υ. Πύργου μέλη του ΠΑΜΕ Ηλείας και εκπρόσωποι της ΠΑΣΕΒΕ στα πλαίσια των γενικότερων κινητοποιήσεων που γίνονται σε όλη τη χώρα.
Από τις 10 το πρωί εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ και της ΓΕΣΕΒΕ είχαν αναρτήσει πανό στην είσοδο της Δ.Ο.Υ. Πύργου ενώ μοίραζαν φυλλάδια με τις θέσεις τους στο θέμα της περαίωσης. Το ΠΑΜΕ και η ΓΕΣΕΒΕ καλούν σε ξεσηκωμό τους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες, τους εργαζόμενους με μπλοκάκι, τους καλλιτέχνες και όλους όσους εκβιάζονται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έχουν να κάνουν με τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Οι κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ και της ΓΕΣΕΒΕ κορυφώνονται το απόγευμα με σύσκεψη στο Εργατικό Κέντρο Πύργου (ώρα 7μμ) όπου θα συζητηθούν τα προβλήματα αυτά και θα ληφθεί απόφαση για την μεγάλη απεργία της 15ης Δεκεμβρίου.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ