Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Περαίωση τέλος μέχρι νεωτέρας

Τελευταία μέρα για την περαίωση η σημερινή, ανοιχτό παραμένει ωστόσο το ενδεχόμενο παράτασής της.


Τα έσοδα που είχε εισπράξει το Ελληνικό Δημόσιο από την προκαταβολή για την υπαγωγή στη ρύθμιση για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων μέχρι τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, ανέρχονταν στα 206 εκατ. ευρώ.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα για την υπαγωγή στην ρύθμιση με βάση την προθεσμία που έχει δώσει το υπουργείο Οικονομικών, αλλά ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αποφασιστεί παράταση της προθεσμίας αυτής προκειμένου να δοθεί περισσότερος χρόνος στους φορολογούμενους για την υπαγωγή τους στην ρύθμιση.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί εντός της μέρας και αφού συνεκτιμηθούν από την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών τα δεδομένα σχετικά με τις εισπράξεις και την προσέλευση των φορολογούμενων.

Στο υπουργείο Οικονομικών εκφράζουν την ικανοποίησή τους σχετικά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα και την συμβολή τους στην αύξηση των φορολογικών εσόδων. Σημειώνουν δε ότι στην αύξηση των εσόδων του 2010 θα προσμετρηθούν και τα έσοδα από την καταβολή της επόμενης δόσης της ρύθμισης, του Δεκεμβρίου.

newsbomb.gr


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...