Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κλειστά ξανά σήμερα και αύριο τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Κλειστά ξανά σήμερα και αύριο τα πρακτορεία ΟΠΑΠ
Καθολική είναι και σήμερα η συμμετοχή των Ηλείων πρακτόρων του ΟΠΑΠ στη νέα 48ωρη πανελλαδική απεργία που έχει προκηρύξει για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 29 και 30 Νοεμβρίου αντίστοιχα η ομοσπονδία τους.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η ομοσπονδία αναφέρει ότι το ποσοστό των προηγούμενων απεργιών έφτασε το εκπληκτικό ποσοστό του 98% σε όλη την Ελλάδα ενώ σύμφωνα με στοιχεία πρακτόρων από την Ηλεία, το ποσοστό στο νομό μας ήταν και στις δύο απεργίες (24ωρη και 48ωρη) 100%! Στην ίδια ανακοίνωση η ομοσπονδία μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:

Η πρωτοφανής συμμετοχή των συναδέλφων στην πρώτη 48ωρη αποδεικνύει για μια ακόμα φορά την αποφασιστικότητα και θέληση όλων μας για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων μας. Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 3ης Δεκεμβρίου θα πάρουμε αποφάσεις για τις περαιτέρω κινητοποιήσεις μας.

Καμία προφορική δέσμευση δεν μας καλύπτει πλέον και ας καταλάβει η Κυβέρνηση και η διορισμένη διοίκηση της ΟΠΑΠ ΑΕ, ότι οι αγώνες μας θα συνεχίσουν αν εξακολουθήσουν την πολιτική διάλυσης της πιο κερδοφόρας εταιρίας του Ελληνικού Δημοσίου.

Ζητάμε εδώ και τώρα από τους υπεύθυνους να δώσουν λύση στα προβλήματα που απασχολούν το κλάδο.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...