Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αγα- ΠΑΟ όλη την Ελλάδα

Σε μία δύσκολη οικονομικά συγκυρία για όλους τους Έλληνες, η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κάνει πράξη αγάπης την κοινωνική υπευθυνότητα...
και ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης με το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα», αγκαλιάζοντας ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες.

Συνοδοιπόρος στη μεγάλη αυτή προσπάθεια το PAO SHOP με την προσφορά αθλητικού υλικού προς τις Δημοτικές Αρχές όλων των πρωτευουσών των νομών της χώρας.


Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Αγα – ΠΑΟ όλη την Ελλάδα» αφορά σε μία γιγαντιαία προσφορά προϊόντων με περισσότερα από 35.000 αντικείμενα (ρουχισμό, αθλητικά είδη, δώρα κ.τ.λ), επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, καθώς συμμετέχουν όλες οι πρωτεύουσες των νομών της χώρας και βασική μέριμνά του είναι η μεγάλη αυτή προσπάθεια να καταλήξει στον κόσμο.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική ενέργεια που έγινε ποτέ σε επίπεδο αθλητικού σωματείου. Την έναρξη του προγράμματος «Αγα-ΠΑΟ όλη την Ελλάδα» κηρύσσει τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, η Διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, στο Μέγαρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. (Δημητρίου Βικέλα 52, Χαλάνδρι – παράδρομος επί της Κηφισίας).


Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, Παύλος Γιαννακόπουλος, ο μεγαλομέτοχος Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο προπονητής της ομάδας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο αρχγός των «Πρασίνων» Δημήτρης Διαμαντίδης και ο διευθυντής Marketing, Ηλίας Κατσογιάννης.

Επίσης θα δώσουν το παρόν οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, το οποίο αποτελεί μόνο ένα μικρό μέρος της γενικότερης δράσης Κοινωνικής Ευθύνης που αναπτύσσει η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τα τελευταία χρόνια.

Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί ιδιαίτερα το Δ.Σ της Ε.Ο.Ε. για την παραχώρηση του χώρου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

newsbomb.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...