Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Νέο σκάνδαλο μεγατόνων στη FIFA

Νέο σκάνδαλο μεγατόνων στη FIFA
Ένα νέο σκάνδαλο έρχεται να ταράξει τα νερά στην πολύπαθη το τελευταίο διάστημα, FIFA.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στην Ελβετία αποκαλύφθηκε πως υψηλόβαθμα στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου εμπλέκονται σε offshore εταιρίες και κάνουν μπίζνες εκατομμυρίων ευρώ με χρήματα που προέρχονται από παράνομες δραστηριότητες.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις που έγιναν από πληροφοριοδότη, ο οποίος -όπως είναι φυσικό- επιθυμεί να διατηρεήσει την ανωνυμία του, τα χρήματα προέρχονται από παράνομες και αξιόποινες πράξεις, όπως για παράδειγμα ο χρηματισμός των μελών της FIFA στις ψηφοφορίες. Στις offshore εταιρίες, οι οποίες έχουν κύκλους εργασιών εκατομμυρίων ευρώ, ποσοστά συμμετοχής έχουν και στελέχη της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Ήδη η υπόθεση ερευνάται από τον επικεφαλής της Επιτροπής κατά της Διαφθοράς, Ματίας Ρέντμουντ και πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τη Δευτέρα βγαίνει στον «αέρα» και το ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Panorama» του BBC, από την οποία αναμένεται να προκύψουν και άλλα «σπαρταριστά» στοιχεία για τον βίο και την πολιτεία των μελών της FIFA.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...