Στυγερή δολοφονία συγκλονίζει την Πάτρα

Τον χτύπησαν με σκεπάρνι στο κεφάλι για να τον ληστέψουν! Η στυγερή δολοφονία που συγκλονίζει την Πάτρα, με θύμα έναν 53χρονο εύπορο ιδιοκτήτη περιπτέρου, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί μυστηριωδώς το βράδυ της περασμένης Τρίτης, συνέβη στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην περιοχή της Εγλυκάδας, λίγο αφότου είχε φτάσει με το πολυτελές όχημά του.

Την εξαφάνισή του είχε δηλώσει στην αστυνομία την επομένη το πρωί η αδερφή του, ωστόσο το πτώμα του άτυχου άντρα εντοπίστηκε το μεσημέρι τού περασμένου Σαββάτου σε ένα χωράφι, σε απόσταση μόλις 56 μέτρων από το σπίτι του! Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ασφάλειας Πατρών, το θύμα έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία έγιναν από σκεπάρνι, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα άδειο χρηματοκιβώτιο και κάποια έγγραφα!...

Οπως εκτιμά η αστυνομία, οι δράστες είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους και γνώριζαν την οικονομική επιφάνεια του υποψήφιου θύματός τους, το οποίο διατηρούσε περίπτερο στα Δεμένικα. Ετσι εκείνο το βράδυ τού είχαν στήσει καρτέρι θανάτου.

Οταν τον είδαν να μπαίνει στην πιλοτή με τη Mercedes του, τον πλησίασαν και τον έβγαλαν με τη βία από το ΙΧ του. Κατόπιν τον χτύπησαν με το γεωργικό εργαλείο και βαριά τραυματισμένο ή νεκρό τον μετέφεραν στο παρακείμενο χωράφι. Στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά του διαμερίσματός του, μπήκαν σε αυτό και άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα στο σπίτι ο 53χρονος. Αφού το πήραν μαζί τους και άδειασαν το περιεχόμενο που παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής, το εγκατέλειψαν άδειο λίγα μέτρα πιο κάτω από εκεί όπου είχαν αφήσει τη σορό του άτυχου άντρα και έφυγαν.

Το άψυχο σώμα του επιχειρηματία, που εντοπίστηκε τέσσερα εικοσιτετράωρα μετά την εξαφάνισή του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου θα γίνει νεκροψία για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Η αστυνομία τώρα διενεργεί έρευνες προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας. Οπως είπε στην «Espresso» ο διευθυντής Ασφάλειας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος, «τα ευρήματα είναι πολλά και εξετάζονται λεπτομερώς προκειμένου να μας οδηγήσουν στην άκρη του νήματος. Εξετάζονται φυσικά όλα τα ενδεχόμενα, αλλά το γεγονός ότι δεν υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας δυσκολεύει λίγο την εξιχνίαση τού εγκλήματος».

Espresso

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ