Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Amber Alert για τρία αγγελούδια

Μεγάλη αστυνομική δύναμη και δεκάδες εθελοντές στο Michigan των ΗΠΑ, χτενίζουν την περιοχή αναζητώντας τρία αγγελούδια που εξαφανίστηκαν...
μετά την απόφαση του πατέρα τους να αυτοκτονήσει, την περασμένη Παρασκευή.

Ο John Skelton είπε στους αστυνομικούς, ότι έδωσε τα τρία αγοράκια του σε μια φίλη που γνώρισε σε ηλεκτρονική σελίδα. Κανένα ίχνος της όμως δεν υπάρχει περιφερειακά της μικρής πόλης Morenci και σε ακτίνα 75 μιλίων μέχρι το Detroit και το Ohio, σύμφωνα με τις έρευνες.

Ο 39 χρονος άνδρας στην κατάθεσή του δικαιολογήθηκε, πως δεν ήθελε τους τρεις γιούς του να γίνουν μάρτυρες της ειλημμένης απόφασής του να δώσει τέλος στη ζωή του. Συγκεκριμένα είχε πάρει την απόφαση να κρεμαστεί.  Έτσι ζήτησε τη βοήθεια της επί χρόνια «διαδικτυακής» φίλης του Joann Taylor, να πάρει και να μεταφέρει τον Tanner (5), τον Alexander(7) και τον Andrew(9) στη μητέρα τους.

Οι αστυνομικές αρχές ισχυρίζονται, πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η συγκεκριμένη γυναίκα να μην υπήρξε ποτέ και υπάρχει μια συγκεχυμένη θεωρεία γύρω από την εξαφάνιση των παιδιών, όπως και αν ποτέ τα παρέλαβε ή τα μετέφερε κάποιος.

Το μεγαλύτερο μέρος των ερευνών έχουν να κάνουν με ένα σημαντικό κομμάτι απώλειας χρόνου θεωρώντας, πως εδώ και μερικές εβδομάδες αγνοούνται τα τρία παιδιά και μόλις πριν τρεις μέρες έγινε γνωστό. Η μητέρα Tanya, δήλωσε πως ειδοποιήθηκε από κάποιον που ονομάζεται Joann, χωρίς όμως να δώσει στοιχεία για τα παιδιά.
Ο πατέρας βρίσκεται από το Σάββατο σε νοσοκομείο του Οχάιο για παρακολούθηση ψυχικών διαταραχών.
Η υπόθεση φαίνεται πολύ περίεργη και όλοι εκφράζουν ανησυχίες για τη ζωή των παιδιών.





newsbomb.gr


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...