Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Βραβεία ΠΣΑΤ με “έντονο” ηλειακό χρώμα

Βραβεία ΠΣΑΤ με “έντονο” ηλειακό χρώμα
Η τοξοβόλος της ΑΕΛ, Ζωή Παρασκευοπούλου, βραβεύθηκε απ' τον ΠΣΑΤ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε
Τρεις Ηλείοι βρέθηκαν στη λίστα των αθλητικών βραβείων του ΠΣΑΤ, των οποίων η απονομή πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” στο ΣΕΦ.  

Στην καθιερωμένη εκδήλωση του ΠΣΑΤ βραβεύθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές της χρονιάς που μας πέρασε, μετά από ψηφοφορία των αθλητικών συντακτών.

Για ακόμη μια χρονιά βραβεύθηκαν για την αθλητική τους παρουσία οι Ηλείοι Κραγκούνης και Γιαννακόπουλος, αλλά φέτος η νεαρή τοξοβόλος της ΑΕΛ Ζωή Παρασκευοπούλου ήταν αυτή που μας έκανε υπερήφανους, κλέβοντας την παράσταση και κατακτώντας ένα σημαντικό βραβείο!

Η αθλήτρια της ΑΕΛ, Ζωή Παρασκευοπούλου, βραβεύθηκε για την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο διπλό μικτό της τοξοβολίας. Η 17χρονη τοξοβόλος μετά την βράβευση της τόνισε τα εξής: "Χρειάζεται να έχω πολύ σταθερό χέρι και προσπαθώ πάντα να φτάσω όσο ψηλότερα γίνεται. Ευχαριστώ τους γονείς μου για τη στήριξή τους και τον προπονητή μου στην Εθνική, Θωμά Λιάπη".

Ο Γιώργος Καραγκούνης βραβεύθηκε με το έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους, αφού πρόσφατα ξεπέρασε και τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στα στήθη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο Ηλείος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ δήλωσε: "Είναι μεγάλη τιμή και είμαι 20 χρόνια στην ομάδα. Για μένα θα είναι πιο εύκολο να σταματήσω το ποδόσφαιρο παρά την Εθνική ομάδα".

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος βραβεύθηκε για την 17χρονη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο οποίος στο πλαίσιο της μεγάλης καριέρας που πραγματοποίησε πέρασε και απ’ τον Πανηλειακό. Ο Γιαννακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: "Δεν πήρα λαϊκά... χαμπάρι πως πέρασαν αυτά τα χρόνια. Αφιερώνω το βραβείο αυτό στην οικογένειά μου και ιδιαίτερα στην γυναίκα μου Στέλλα που είναι μαζί και με στηρίζει σε όλα".


Αναλυτικά η λίστα των βραβευμένων του ΠΣΑΤ
ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ 2010: Λευτέρης Κοσμίδης (Γυμναστική)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΘΛΗΤΡΙΑ 2010: Αλεξάνδρα Τσιάβου (Κωπηλασία)

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ 2010: Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (Υδατοσφαίριση γυναικών)
Το έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ηθους, πήρε ο Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο ι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Το έπαθλο Κοινωνικής και Αθλητικής Προσφοράς στις τρίδυμες αθλήτριες της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, Βασιλική-Παγώνα, Άννα-Μαρία και Ειρήνη-Μαρίνα Αλεξανδρή.
Το έπαθλο Ευ Αγωνίζεσθαι στον Στέλιο Καζάζη, προπονητή της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού που προστάτευσε τον συνάδελφό του, του Ολυμπιακού Άντερς Κρίστιανσον, από ακραίες συμπεριφορές οπαδών.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
: Αλεξία Καμμένου (Υδατοσφαίριση).

ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Σπύρος Γιαννιώτης: Πρωταςθλητήs Κολύμβησηs για τις παγκοσμίου επιπέδου επιτυχίες του στο επίπονο αγώνισμα μεγάλων αποστάσεων στην ανοιχτή θάλασσα.
Ζωή Παρασκευοπούλου: Ασημένιο μετάλλιο στο διπλό μικτό, μαζί με τον Σλοβένο Ράι,

στην Τοξοβολία:
Λυδία Νταλαμάγκα και Ελένη Διαμαντή: Χάλκινο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου
Θοδωρή Χρυσανθόπουλο: Χάλκινο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ.

Σπύρος Παναγιωταράς, Θόδωρος Τσιλούλης, Μανώλης Τσελεντάκης και Λάμπρος Βλάχος (χάλκινο μετάλλιο στο μπάσκετ).

Μιχάλης Ναστόπουλος και Απόστολος Λαμπρίδης: Ασημένιο μετάλλιο στη δίκωπο άνευ πηδαλιούχου.

Άννα Κορακάκη: Πήρε το έπαθλο Coca Cola Τρία Έψιλον, ως ανερχόμενο ταλέντο της σκοποβολής για την 8 θέση που κατέκτησε στο αεροβόλο πιστόλι νεανίδων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μονάχου.

Λάκης Νικολάου (Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και εξαίρετο επιστήμονα).

Αθανάσιος Κριτσινέλης, που έχει φροντίσει για τη διατήρηση σπάνιας συλλογής από δάδες Ολυμπιακών Αγώνων.

Γιάννης Μιτάκης, για το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις.

ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: Χρήστος Ταμπαξής (Κολύμβηση)
ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ: Μαρία Σταματουλά (Στίβος)
ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ:
Κριστιάν Καρεμπέ
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...