Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ολυμπιακός: Πρότειναν Τζιοβάνι ντος Σάντος

http://www.newsbeast.gr/files/temp/01E33437020591826F07E5C29DC4A5D2.jpgΔύσκολα θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του οι «ερυθρόλευκοι»

Μια περίπτωση ενός εξαιρετικά ταλαντούχου αλλά και ιδιότροπου ποδοσφαιριστή έφτασε...στο γραφείο του Ολυμπιακού, αυτή του Τζιοβάνι ντος Σάντος που δεν βρίσκει θέση στην Τότεναμ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος, η περίπτωση αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που προτείνεται στον Ολυμπιακό τον οποίο απασχόλησε και στις προηγούμενες δυο μεταγραφικές περιόδους.
Ο Ντος Σάντος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται τόσο πίσω από τους επιθετικούς, όσο και στις πτέρυγες. Πέρυσι τέτοια εποχή αποκτήθηκε από την Γαλατάσαραι στην οποία όμως δεν έπιασε.

Παρόλα αυτά τα πήγε πολύ καλά στο Μουντιάλ και είναι στο στόχαστρο της Λίβερπουλ και της Τζένοα. Ωστόσο είναι αρκετά πιο επιθετικογενής από τον παίκτη που ζήτησε ο Βαλβέρδε και για αυτό η υπόθεση θα πάει μάλλον για επανεξέταση το καλοκαίρι.


24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...