Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Δίδαξαν ανθρωπιά

Οι φίλοι των Ζιντάν και Ρονάλντο μαζί με τους All Stars του Ολυμπιακού και 30.000 φιλάθλους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" έβαλαν γκολ κατά της...
φτώχειας.


Ούτε η βροχή ήταν ικανή να χαλάσει την μαγική βραδιά που έζησαν οι 30.000 φίλοι του ποδοσφαίρου την Τρίτη στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Οι παγκόσμιοι αστέρες της ομάδας του Ζιντάν και του Ρονάλντο, συνάντησαν τους All Stars του Ολυμπιακού, σε έναν ξεχωριστό ποδοσφαιρικό αγώνα.

Παίκτες, όπως οι Ζιντάν, Ρόναλντ Ντε Μπουρ, Φαν Μπρόνχοστ, Σα Πίντο, Νούνο Γκόζες, Κοβάσεβιτς, Καρεμπέ, Τουρέ, Γεωργάτος, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλος έδωσαν το παρών στον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας βάζοντας το δικό τους ξεχωριστό γκολ και στέλνοντας το μήνυμα τους ενάντια στη φτώχεια.

Για την ιστορία το τελικό σκορ ήταν 2-2, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει, καθώς από το Φαληρικό γήπεδο το βράδυ της Τρίτης, έφυγαν άπαντες ευχαριστημένοι από το θέαμα που είδαν και κυρίως για τον σκοπό που έγινε αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι.
 
nuxtopoulia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...