Το "καρέ" της Βάρδας

Το \"καρέ\" της Βάρδας
… και άλλες περιπέτειες. Κάπως έτσι μπορούσε να είναι ο τίτλος του χθεσινού αστυνομικού δελτίου. Γιατί όντως στη Βάρδα Ηλείας οι κλέφτες "τα πήραν όλα αμπάριζα", ενώ και σε άλλες περιοχές του νομού σημειώθηκε αξιόλογη δράση.
Σεφτέ με ένα κατάστημα γεωργικών εργαλείων και εφοδίων έκαναν οι κλέφτες στην περιοχή της Βάρδας, όπου πήραν  έξι αλυσοπρίονα, ένα λάπτοπ με την τσάντα του και εκατό ευρώ σε «ψιλά». 

Ακολούθησε μια καφετέρια όπου «σήκωσαν» μια 42αρα τηλεόραση, μια 26αρα και μια 32αρα, ένα τερματικό ίντερνετ, έξι φιάλες ουίσκι και πενήντα ευρώ. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα… Ή κάπως έτσι γιατί το τρίτο μαγαζί, ένα καφενείο, δεν κατάφεραν να το ανοίξουν. Τα κατάφεραν όμως στο τέταρτο, ένα καφέ μπαρ, όπου πήραν ένα λάπτοπ και επίσης 50 ευρώ σε «ψιλά».

Στο Καταράχι Πύργου οι κλέφτες πήγαν για προίκα. Σε εξοχική κατοικία, έσπασαν τον αφαλό της κλειδαριάς και «σήκωσαν» ένα δίπορτο ψυγείο και ένα πλυντήριο αξίας 600 ευρώ.

Στη Λυγιά Βαρθολομιού άγνωστοι έβαλαν στο μάτι ένα μοτέρ 20 ίππων με κεντρόφυγα, αξίας 2.000 ευρώ.
Στην Αμαλιάδα κλέφτες έσκισαν τον μουσαμά από τζιπ και άρπαξαν το GPS αξίας 250 ευρώ.

Δύο διαμερίσματα έβαλαν στο μάτι οι διαρρήκτες στον Πύργο. Στο ένα μπήκαν από το παράθυρο και πήραν χρυσαφικά αξίας 650 ευρώ. Στο δεύτερο μπήκαν άγνωστο πως και πήραν χρυσαφικά αξίας 3.500 ευρώ.

Τέλος στα Σαβάλια άγνωστοι έκλεψαν από αγρόκτημα δέκα αρνιά,οχτώ κιλά έκαστο και συνολικής αξίας 400 ευρώ.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ