Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Για όσους ταξιδέψουν νύχτα από Αθήνα προς Ηλεία

Για όσους ταξιδέψουν νύχτα από Αθήνα προς Ηλεία
Ολιγόωρη κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύσει στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών από τις 22:00 το βράδυ απόψε Τρίτη 14.12.2010 ως τις 05:30 το πρωί την Τετάρτη 15.12.2010, κατά τη διάρκεια της οποίας:
- το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα μεταξύ του Α/Κ Αιγίου (Χ.Θ. 172+050) και του Α/Κ Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182+700), θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών.
- το ρεύμα προς Αθήνα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση της κοινοπραξίας «Ολυμπία Οδός». Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες αποκατάστασης φθορών ασφαλτοτάπητα και συντήρησης υλικών εργοταξιακής σήμανσης (κολωνάκια, μάτια γάτας κλπ.) από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (ΑΚΤΩΡ, μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...