Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Μεγάλη γαλακτοκομική επένδυση στην Ανδραβίδα

Μεγάλη γαλακτοκομική επένδυση στην Ανδραβίδα
Μια υπερσύγχρονη μονάδα συλλογής γάλακτος λειτουργεί από το φθινόπωρο στην Ανδραβίδα, αποτελώντας μια από τις πιο πρόσφατες παραγωγικές επενδύσεις της γνωστής εταιρίας ΜΙΝΕΡΒΑ ΑΕ.
Όπως ανέφερε χθες σε συνέντευξη Tύπου, ο Γ. Κωστιάνης, διευθύνων σύμβουλος της Μινέρβα ΑΕ, η επένδυση ανήλθε σε 1,5 εκατ. ευρώ και αφορά στη δημιουργία και λειτουργία μιας γραμμής συγκέντρωσης και μεταφόρτωσης γάλακτος, με ξεχωριστές γραμμές παραγωγής για τα βιολογικά και τα συμβατικά προϊόντα.

Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, και σε συνδυασμό με τους καθημερινούς ελέγχους που διεξάγονται στο εργαστήριο του σταθμού, διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η ασφάλεια του γάλακτος.

Ο κ. Κωστιάνης τόνισε ότι, στην τελευταία χρήση ο κύκλος εργασιών της εταιρίας μειώθηκε κατά περίπου 10% και διαμορφώθηκε στα 77,47 εκατ. ευρώ, ενώ τα κέρδη μειώθηκαν στα 3 εκατ. έναντι των 5,3 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρήσης.

Ωστόσο, παρά την μείωση των κερδών, στο ίδιο διάστημα οι επενδύσεις της, τόσο σε παραγωγικές εγκαταστάσεις όσο και στην προώθηση προϊόντων, ξεπέρασαν συνολικά τα 3 εκατ. ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...