Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Με τον κόσμο του...

Με τον κόσμο του...
Σε γεμάτο γήπεδο θα φιλοξενήσει ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό Βόλου το ερχόμενο Σάββατο για τη 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε εν μέρει δεκτή την έφεση των «πράσινων» εξαφανίζοντας την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και μειώνοντας το πρόστιμο από 82.500 σε 72.500 ευρώ.

Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει πως δεν αποδεικνύεται η συμμετοχή οπαδών του Παναθηναϊκού στα ευρείας κλίμακας επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Η Επιτροπή δέχτηκε πως υπήρχε απλώς μερική συμμετοχή οπαδών της ομάδας έξω από το γήπεδο. «Σας κρίναμε σήμερα με μεγάλη επιείκεια», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων.

Κατά την εκδίκαση της έφεσης, ο νομικός εκπρόσωπος των «πράσινων», Γιάννης Κάρμης, επανέλαβε όσα είχε πει κατά την απολογία της ΠΑΕ. Ισχυρίστηκε πως τα επεισόδια έγιναν εκτός γηπέδου, χωρίς ευθύνη της ομάδας και χωρίς τη συμμετοχή οπαδών της. Παράλληλα πως η αστυνομία έπρεπε να είχε διαβλέψει τον κίνδυνο λόγω της επετείου δύο χρόνων από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ενώ τόνισε πως ανάλογα γεγονότα είχαν γίνει και στον περσινό αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, χωρίς όμως καν να κληθεί σε απολογία.

Εξάλλου, το απόγευμα της Τρίτης αναμένεται να κληθεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, μία υπόθεση που πιθανότατα θα εκδικαστεί την ερχόμενη Πέμπτη.
sporfm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...