Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Γιατί τσακωνόμαστε τα Χριστούγεννα;

http://static.madata.gr/files/xristougenna3_609906626.jpgΗ τηλεόραση και η... μαμά μας κάνουν να τσακωνόμαστε τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με δημοσκόπηση...Όπως αναφέρει το newslite, νούμερο 1 αιτία για τσακωμό τις χρονιάρες μέρες είναι το τηλεκοντρόλ, αφού οι περισσότεροι διαφωνούν για το ποιό τηλεοπτικό ρεβεγιόν θα παρακολουθήσουν.


Στη δεύτερη θέση και με μικρή διαφορά έρχεται η -κατά τα άλλα- αγαπημένη μας μαμά ή η νοικοκυρά εν γένει, που φτάνει στα πρόθυρα της τρέλας με το χριστουγεννιάτικο τραπέζι! Σιγά κυρία μου, θα πετύχει η γέμιση της γαλοπούλας...

Μην νομίζετε, όμως, ότι τα παιδιά πάνε πίσω: στην τρίτη θέση τερμάτισε η ανυπομονησία τους για τα δώρα, ενώ στην τέταρτη βρέθηκαν τα... επιτραπέζια και, ειδικότερα, το «Πάρτα Όλα».

Αυτός, πάντως, που την βγάζει μια χαρά φαίνεται πως είναι ο μπαμπάς: κανείς δεν νοιάζεται που πίνει αλκοόλ ασταμάτητα και δίχως ενοχές, επικαλούμενος το εροταστικό κλίμα των ημερών!

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...