Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Ζιντάν: Ευχαριστούμε τους Έλληνες για τη στήριξη


Τον Ολυμπιακό και τους Έλληνες φιλάθλους ευχαρίστησαν οι Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο, για την ανταπόκρισή τους στη διοργάνωση του 8ου ετήσιου “Αγώνα κατά της Φτώχειας”, που θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο “Καραϊσκάκη” (Νova-ΣΚΑΪ, 21:30). Πάντως, ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί καθώς είναι τραυματίας.
 

“Ξεκινήσαμε πριν 8 χρόνια στην Ελβετία. Έχουμε κάνει πολλά παιχνίδια για τον συγκεκριμένο σκοπό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες, ξέρουμε ότι είναι φιλάνθρωποι. Όλοι ξέρουμε ότι περνούν δύσκολες στιγμές με την οικονομική κρίση, όμως χαιρόμαστε που θα έρθουν στο γήπεδο”, τόνισε ο Ζιντάν.
Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο σημείωσε: “Σήμερα είναι ο 8ος αγώνας κατά της φτώχειας που διοργανώνω εγώ και οι φίλοι μου. Νοιώθω μεγάλη περηφάνια και χαρά και ευχαριστώ όλους που βοήθησαν. Ειδικά τον Ολυμπιακό.
Όλους τους παίκτες που ανταποκρίθηκαν αμέσως μόλις τους καλέσαμε γι' αυτόν τον σκοπό και κυρίως όσους πλήρωσαν το εισιτήριο γι' αυτό το ματς. Ξέρουμε πως η Ελλάδα ζει δύσκολες στιγμές οικονομικά, όμως όλοι εδώ κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει αυτός ο αγώνας. 
Γι' αυτό σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ και ελπίζω να απολαύσετε το ματς. Εγώ δεν θα παίξω γιατί χτύπησα αλλά είμαι σίγουρος πως οι συμπαίκτες μου θα με καλύψουν επάξια”. 
Ο μεγαλομέτοχος και αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε: “Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ζούμε σε δύσκολες συγκυρίες λόγω της οικονομικής κρίσης. Ο Ολυμπιακός, το πιο μεγάλο σωματείο της Ελλάδας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, ιδρύθηκε 85 χρόνια πριν από απλούς ανθρώπους και από τότε δεν έχασε την ευκαιρία να μάχεται κατά της φτώχειας.
Παραμένει ένα σωματείο κοντά στο λαό που αφουγκράζεται τα προβλήματά του και προσπαθεί να τα λύσει. 
Ο Ολυμπιακός χτίστηκε και μεγαλούργησε στα δύσκολα.
Γι' αυτό τον λένε Θρύλο. Τα έσοδα που αναλογούν στον Ολυμπιακό θα δοθούν στο σύλλογο Αργώ που φροντίζει παιδιά με ειδικές ανάγκες των ναυτικών και σε συσσίτια της εκκλησίας.
Για το λόγο αυτό ευχαριστώ τον ΟΗΕ που μας έδωσε την δυνατότητα της συμμετοχής σε αυτό το γεγονός και παράλληλα να ευχαριστήσω τους Ζιντάν και Ρονάλντο για την παρουσία τους”. 
Ο Στεφάν Ντούζαϊτς, εκπρόσωπος του ΟΗΕ, σχολίασε: “Εκ μέρους του ΟΗΕ και της UNDP θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη.
Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αγώνα κατά της φτώχειας. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πρεσβευτές Καλής Θέλησης του ΟΗΕ, τον Ρονάλντο και τον Ζιντάν αλλά και τον Ντρογκμπά που δυστυχώς για επαγγελματικούς λόγους δεν μπορούσε να έρθει.
Ο Ντρογκμπά μας έστειλε ένα μήνυμα που μας έλεγε πως η καρδιά του είναι εδώ κοντά μας αλλά η λογική του, του είπε να μείνει στην Τσέλσι. Αφιερώνει το γκολ που θα βάλει στον επόμενο αγώνα σε όλους εμάς”.
e-net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...