Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Στις Βρυξέλλες το Επιμελητήριο Ηλείας

Στις Βρυξέλλες το Επιμελητήριο Ηλείας
Στο 2ο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρήσεων που συνήλθε στις Βρυξέλλες με τη συμμετοχή εκπροσώπων επιμελητηρίων της Ε.Ε. συμμετείχε και το Επιμελητήριο Ηλείας, δια του προέδρου του Άγγελου Αγγελόπουλου.  

Οι επιχειρηματίες μέσω της ψήφου τους ζήτησαν - μεταξύ άλλων - από την Ε.Ε. να διαδραματίσει έναν δυναμικότερο ρόλο στην οικονομική διακυβέρνηση για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης (70%), ενώ εξέφρασαν την άποψη ότι η Ε.Ε. δεν λαμβάνει υπόψη της κατά τις διαδικασίες διαμόρφωσης των πολιτικών της τα συμφέροντα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (83%).

Ερώτηση στην ενότητα της Οικονομίας απηύθυνε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, κ. Άγγελος Αγγελόπουλος, για το κατά πόσον η Ε.Ε. είναι έτοιμη να προωθήσει μια κοινή επενδυτική πολιτική, που θα απαιτεί εναρμόνιση των περιορισμών της μετακίνησης κεφαλαίων και των επενδυτικών κινήτρων εντός της Ε.Ε.

Επίσης, πώς μια τέτοια πολιτική μπορεί να συμπεριλάβει τους στόχους της Στρατηγικής "Ευρώπη 2020" προωθώντας ανοικτές αγορές και ελεύθερο εμπόριο, θέτοντας τα θεμέλια για διαρκή ανάπτυξη μέσω εξαγωγών και εισαγωγών, διευκολύνοντας τις διασυνοριακές άμεσες επενδύσεις εξαγωγικού και εισαγωγικού χαρακτήρα, και σε όλα αυτά να λαμβάνονται υπόψη οι ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...