Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αποχαιρετιστήρια γιορτή στο Grecotel!



Ήταν μια βραδιά «παραμυθένια» που κανείς δεν μπορεί να παραπονεθεί ότι έλειπε κάτι…
Μια βραδιά χαρούμενη, αλλά και συνάμα συγκινητική, καθώς, άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε

. Ο λόγος φυσικά για την αποχαιρετιστήρια γιορτή που διοργάνωσε η Διοίκηση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Grecotel Olympia Riviera Resort για το προσωπικό της.

Και μπορεί η χρονιά που πέρασε να ήταν δύσκολη για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα, ωστόσο, η Διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας δεν μπορούσε να στερήσει στο προσωπικό της αυτή τη μοναδική και χαρούμενη γιορτή, η οποία ήταν γεμάτη εκπλήξεις!

Η γιορτή ξεκίνησε στο lobby του Olympia Oasis με καλωσόρισμα από την Διεύθυνση του συγκροτήματος, ενώ ακολούθησε cocktail σερβιρισμένο από τους προϊσταμένους του resort.

Η συνέχεια δόθηκε στο συνεδριακό κέντρο, όπου αφού κληρώθηκαν τα δώρα για τους αιμοδότες εργαζόμενους, ακολούθησε ένα πλουσιότατο δείπνο από τον μπουφέ που έφτιαξε με μεράκι και αγάπη η ομάδα της κουζίνας.

Ακολούθησαν… αρκετές εκπλήξεις, ενώ η βραδιά ολοκληρώθηκε με ξέφρενο χορό μέχρι το πρωί…

Οι εκπλήξεις της βραδιάς αλλά και αναλυτικά όλη η γιορτή, θα «αποκαλυφθούν» σε αναλυτικό φωτορεπορτάζ της εφ. «Πατρίς» μέσα από την στήλη της «Ηλειόκοσμος» τις επόμενες μέρες!

ΠΑΤΡΙΣ ΗΛΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...