Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Αύριο η ανακήρυξη των συνδυασμών

Αυτοδιοίκηση ( 22/10/2010 09:11 )
Αύριο η ανακήρυξη των συνδυασμών
Λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα η προθεσμία υποβολής παραιτήσεων εκείνων που μπαίνουν σε δημοτικούς συνδυασμούς αλλά έχουν εκλογικό κώλυμα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 29 του Δημοτικού και Κοινοτικού Κώδικα.
Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται γενικοί γραμματείς ή υπάλληλοι των δήμων που αποτελούν εκλογική περιφέρεια στην οποία ψηφίζουν, οι σύμβουλοι και οι έμμισθοι συνεργάτες του δημάρχου αλλά δεν περιλαμβάνονται δημοτικοί δικηγόροι με σχέση έμμισθης εντολής καθώς και διοικητές και μέλη διοίκησης ΝΠΔΔ, οργανισμών κλπ.

Εξάλλου, αύριο Σάββατο 23 Οκτωβρίου, ενεργείται η ανακήρυξη των συνδυασμών από το Πρωτοδικείο (με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, άρθρο 20 του Ν. 3852/ 2010).

Υπενθυμίζουμε ότι στα Πρωτοδικεία Πύργου και Αμαλιάδας κατατέθηκαν την περασμένη Κυριακή συνολικά 27 συνδυασμοί. Για το  λόγο αυτό τα Πρωτοδικεία θα παραμείνουν ανοιχτά αύριο Σάββατο αλλά και το επόμενο Σάββατο, όπως και το μεθεπόμενο, παραμονή της εκλογικής διαδικασίας.
ΗΛΕΙΑ ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...