Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Πληρώνουμε τον Βig Brother του ΔΝΤ 20 εκατομμύρια ευρώ!

Το ποσό των 20 εκ. ευρώ δίνει το υπουργείο Οικονομικών εν μέσω οικονομικής κρίσης για να αγοράσει νέο ...μηχανογραφικό πρόγραμμα το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στο ΔΝΤ να μας ελέγχει. Όλα τα στοιχεία για το που πάει το δημόσιο χρήμα θα δίνονται on line στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με αυτό το σύστημα. Γεγονός που έχει ξεσηκώσει του υπαλλήλους του δημοσιονομικού ελέγχου.

Το νέο αυτό πρόγραμμα, που σύμφωνα με τις εντολές του ΔΝΤ, θα τεθεί σε εφαρμογή από την 1 Ιανουαρίου του 2011 είχε κι άλλο ένα έξοδο: όλοι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών δημοσίου ελέγχου ήρθαν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα για να εκπαιδευθούν στο νέο σύστημα.
 
Κάτι που σημαίνει ότι η διαμονή, η διατροφή, αλλά και τα έξοδα μετακίνησής τους χρεώνονται στο δημόσιο, σε αυτό δηλαδή που δανείζεται για να τα βγάλει πέρα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, από 1/1/2011 αναμένεται να νεκρώσει το σύμπαν γιατί το σύστημα αυτό που επέβαλλε το ΔΝΤ και αγοράσθηκε από 3 διαφορετικές εταιρείες δε θα είναι εφικτό να εφαρμοστεί από τους υπαλλήλους του δημοσιονομικού ελέγχου.

Ήδη οι υπηρεσίες αυτές έχουν αποδιοργανωθεί τελείως, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού και της αποχώρησης αρκετών υπαλλήλων λόγω των συνταξιοδοτήσεων.
 
Όλες οι υπηρεσίες δημόσιων έργων, πληρωμές, προμήθειες θα σταματήσουν ή θα καθυστερούν ώσπου το σύστημα αυτό να μπορέσει να εφαρμοστεί από υπαλλήλους 35 ετών και άλλους που ως σήμερα λειτουργούσαν τελείως διαφορετικά.

Το... κερασάκι στην τούρτα όμως, θα μπει με την εφαρμογή του Καλλικράτη που πραγματικά θα δυσκολέψει ακόμη περισσότερο το έργο του δημόσιου ελέγχου.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ θα είναι γεγονός σε λίγο καιρό και θα τον πληρώνουν όλοι οι Έλληνες από τις ήδη άδειες τσέπες τους.

newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...