Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Μάνα - τέρας πάταγε με τις γόβες τα υιοθετημένα παιδιά της

http://static.madata.gr/files/2010_IMAGES/T/takounia_843708081.jpgΕίχαν όλα εκείνα που φαινομενικά τους έκαναν να φαίνονται τέλειοι και ευτυχισμένοι. Ο λόγος για τον Νίκολας και την Τζιλ, ένα ζευγάρι τη Βρετανία. Και οι δύο ήταν χημικοί ερευνητές με μεγάλο εισόδημα. Το μόνο τους έλειπε ήταν τα παιδιά καθώς δεν μπορούσαν να κάνουν.

Έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν τρία παιδιά, δύο αγόρια κι ένα κοριτσάκι. Η μέριμνα τους έδωσε την έγκριση καθώς πέρα από την οικονομική τους επιφάνεια, θεωρούνταν από πολλούς ως υπόδειγμα καλών ανθρώπων.

Όλοι νόμιζαν πως όλα ήταν μία χαρά, όμως τα πράγματα δεν ήταν τελικά έτσι. 
 
Όπως αποκαλύφθηκε σε δικαστήριο που έγινε, η γυναίκα χτυπούσε και βασάνιζε επί χρόνια τα τρία της παιδιά. Τους πάταγε το κεφάλι με γόβες στιλέτο και τους έβαζε το κεφάλι μέσα σε παγάκια, επειδή όπως είπε δεν μπορούσε να ανεχτεί τη συμπεριφορά τους…

Η μάνα-τέρας μία φορά δεν δίστασε να βάλει μαξιλάρι στο κεφάλι του παιδιού, μέχρι που το παιδάκι λιποθύμησε!

Τα βασανιστήρια ήρθαν στο φως όταν το ένα αγοράκι, πήγε και τα αποκάλυψε όλα στην αστυνομία. Η γυναίκα που τα βασάνιζε για οκτώ ολόκληρα χρόνια θα πάει φυλακή για τέσσερα χρόνια ενώ ο πατέρας αφέθηκε ελεύθερος επειδή δεν συμμετείχε ποτέ σε όσα έκανε η γυναίκα του.

madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...