Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Από τον παράδεισο...στην κόλαση

Τρεις βδομάδες εκτός ο Σκόκο

Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό που συμβαίνει στην ΑΕΚ. Η ψυχολογία στα ύψη μετά την τεσσάρα στη Θεσσαλονίκη επί του Αρη και οι εκπληκτικές τελευταίες εμφανίσεις του Σκόκο έκαναν του «κιτρινόμαυρους» να πηγαίνουν για το τρίποντο κόντρα στον Παναθηναϊκό.



Τώρα τα κεφάλια είναι «πεσμένα» μετά την τριάρα από την Άντερλεχτ και θα στερηθεί τον Νάτσο Σκόκο, τον καλύτερο παίκτη της ομολογουμένως, για τουλάχιστον 3 εβδομάδες – σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις – κι έτσι όλα έρχονται… τούμπα.

«Μας πίεσε ο ΠΑΟΚ»

Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ  με 1-0 με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι Ισπανοί.

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ μίλησε ο αμυντικός της Βιγιαρεάλ, Άνχελ Λόπεθ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο «δικέφαλος του βορρά» μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση.

«Λευκή» ισοπαλία για τον Άρη

«Κόλλησε» στο 0-0 με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Το αήττητο που έχει ο Αρης σε ευρωπαϊκά παιχνίδια στην έδρά του για 42 χρόνια διατηρήθηκε, καθώς οι «κίτρινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με την Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου. Για τους Θεσσαλονικείς ήταν η πρώτη ισοπαλία στον όμιλο, μετά από μία νίκη και μία ήττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...