Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Το πρώτο μωρό του 2011 στην Αμαλιάδα γεννήθηκε... σε αυτοκίνητο!



Η πρώτη γέννα του 2011 που καταγράφηκε στα βιβλία της μαιευτικής κλινικής νοσοκομείου Αμαλιάδας έγινε μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Μπορεί το πρώτο μωρό της χώρας για το 2011 να γεννήθηκε στην Πάτρα ωστόσο μία άλλη πρωτιά κατέκτησε το αγοράκι από την Ανδραβίδα!

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα "Πατρίς", όταν έπιασαν μία γυναίκα από την περιοχή οι πόνοι της γέννας νωρίς το βράδυ της Κυριακής 2 Ιανουαρίου. Όταν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο να γεννήσει, ξεκίνησε με το σύζυγό της με το αυτοκίνητο για να μεταφερθεί στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Μέχρι να φθάσει όμως το ζευγάρι στην Αμαλιάδα, το παιδί είχε γεννηθεί μέσα στο αυτοκίνητο. Οι τρεις τους πια, έφτασαν στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου της Αμαλιάδας στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής.

Οι μαίες του νοσοκομείο έμειναν έκπληκτες που είδαν το νεογέννητο αγοράκι περίπου 3 κιλών στην αγκαλιά των γονιών του. Μία από αυτές έκοψε τον ομφάλιο λώρο του βρέφους και το τοποθέτησε σε θερμοκοιτίδα για να μεταφερθεί στη συνέχεια με ασθενοφόρο στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου Πύργου που εφημέρευε και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χαίρει άκρας υγείας.

Στη συνέχεια, με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου και η μητέρα του βρέφους.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...