Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα πει το ναι

http://www.theplayer.gr/uploads/images_resize/middle/2011/01/34829.jpgΤο ενδιαφέρον όλων στον Παναθηναϊκό σήμερα, είναι στραμμένο στα Πηγάδια της Ξάνθης και στην αναμέτρηση που δίνει το «τριφύλλι» εκεί... Όμως, δεν είναι δυνατόν να μην απασχολεί παράλληλα και το αύριο της ΠΑΕ.
Έτσι, οι επαφές για το αύριο των «πράσινων» σε διοικητικό επίπεδο δεν σταματούν. Χθες, ο Δημήτρης Γόντικας τα είπε για αρκετή ώρα με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αλέξανδρο Παπαδοσπυριδάκη. 
 
Οι δύο άντρες ανέλυσαν τα οικονομικά που δεν είναι και στην καλύτερη περίοδό τους. Κάθε άλλο μάλιστα. Και σαφώς αν δεν προχωρήσουν οι αποχωρήσεις παικτών, δεν πρόκειται να προχωρήσει η ΠΑΕ σε ενίσχυση του ρόστερ μια και χρήματα δεν υπάρχουν.


Παράλληλα, αυτή η συνάντηση είχε ως σκοπό να πληροφορηθεί ο κ. Γόντικας τα πάντα, αναφορικά με την κατάσταση της ΠΑΕ. Βλέπετε, μέσα στην εβδομάδα (ίσως και αύριο) ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ που αυτή τη στιγμή «τρέχει» την ομάδα, θα συναντηθεί με τον Αδαμάντιο Πολέμη.
 
Ο γνωστός εφοπλιστής στα μέσα του μήνα θα απαντήσει αν δέχεται ή όχι τελικά την προεδρία. Κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει τρομερά δύσκολο. Ο κ. Πολέμης έχει πολλές αντιρρήσεις στο να εμπλακεί από το συγκεκριμένο πόστο, όμως είναι διατεθειμένος να βοηθήσει για να επανέλθει η ΠΑΕ σε… ήρεμα νερά.

Θρίλερ με Γέντρισεκ

Ο Έρικ Γέντρισεκ παραμένει… κλεισμένος για τον Παναθηναϊκό.
 
Όμως το θέμα είναι για πόσο ακόμη θα ισχύει αυτό. Η Φράινμπουργκ έκανε πρόταση δανεισμού του Σλοβάκου στην Σάλκε, τη στιγμή που ο ίδιος ο πρόεδρος του Αμβούργου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παίκτη. 
 
Ο 24χρονος προτιμά να έρθει στον Παναθηναϊκό, όμως όσο οι «πράσινοι» δεν κάνουν την τελική κίνηση, να τον καλέσουν για υπογραφές δηλαδή, ο κίνδυνος να επιλέξει τελικά κάποιον άλλο σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του, είναι μεγάλος. Το θέμα είναι να αποφασίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι «πράσινοι» τι θα κάνουν.

«Ψάχνεται» ο Γιούρκας

Από εκεί και πέρα, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης δεν θα έλεγε όχι στην περίπτωση μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού. 
 
Ήδη η Ομόνοια έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της, αλλά το να πάει στην Κύπρο να συνεχίσει την καριέρα του, δεν ενθουσιάζει τον διεθνή ακραίο μπακ.
 
Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες έχει βάλει ανθρώπους να του βρουν ομάδα στην Μπουντεσλίγκα, μια και δεν θα έλεγε όχι στην μετακόμισή του στην Γερμανία. Αν αυτό θα γίνει, θα το ξέρουμε τις επόμενες μέρες.

theplayer.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ