Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Επιστροφή στην καθημερινότητα των... διαρρήξεων

Επιστροφή στην καθημερινότητα των... διαρρήξεων
Ύφεση στη δράση των κλεφτών παρατηρήθηκε αυτές τις ημέρες στην Ηλεία. Παρ' όλα αυτά τις τελευταίες ώρες δεν έλειψαν οι διαρρήξεις, με την αξία των κλοπιμαίων (κυρίως ελαιολάδου, λαδιού λίπανσης & τσιγάρων) να ξεπερνά τα 4.500 ευρώ.

Στην περιοχή της Αμαλιάδας, από ελαιοτριβείο οι κλέφτες «έβγαλαν» το λάδι του ιδιοκτήτη. 

Ή καλύτερα του έκλεψαν το λάδι. Δεκατέσσερα δοχεία βάρους 50 κιλών έκαστο, δηλαδή 700 κιλά ελαιόλαδο, έκαναν φτερά. Η αξία τους φτάνει τα 1.700 ευρώ, ενώ βούτηξαν και εκατό ευρώ σε κέρματα από το συρτάρι του γραφείου.

Λάδι λίπανσης έκλεψαν από πρατήριο υγρών καυσίμων στη Βουπρασία. Δοχεία με 80 λίτρα λαδιού άρπαξαν οι κλέφτες, μαζί με μπουκάλια υγρών μπαταρίας, μια συλλογή με εργαλεία, δέκα φίλτρα λαδιού, αξεσουάρ αυτοκινήτου και ένα 15κιλο χρώμα λαχανί, ενώ έσπασαν και τα τζάμια του μαγαζιού, ανεβάζοντας το ύψος της «ζημιάς» στα 1.000 ευρώ.

Στα Λεχαινά άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο ένα φούρνο. Έσπασαν το παράθυρο και μπήκαν μέσα στο κατάστημα για να κλέψουν ένα κιβώτιο με τσιγάρα και άλλα πακέτα που βρίσκονταν στο ράφι του αρτοποιείου, αξίας περίπου 2.000 ευρώ.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...