Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

"Ντου" της αστυνομίας για τη σύλληψη ληστή

\"Ντου\" της αστυνομίας για τη σύλληψη ληστή
Έφοδο σε παράπηγμα σε αγροτική περιοχή της Nέας Μανωλάδας έκαναν τις πρώτες πρωινές ώρες άνδρες του Αστυνομικού τμήματος Βάρδας, προκειμένου να συλλάβουν τον ένα εκ των δύο δραστών της ληστείας που...
...σημειώθηκε χθες το βράδυ, λίγο μετά τις 9, σε κατάστημα της Νέας Μανωλάδας.

Οι δύο ληστές εισήλθαν στο συγκεκριμένο κατάστημα (που λειτουργεί και ως ανταλλακτήριο συναλλάγματος) και υπό την απειλή περιστρόφου & μαχαιριού ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη & έναν υπάλληλο και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό 4.700 ευρώ.

Η παρακολούθηση των όσων κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος και η αξιοποίηση πληροφοριών οδήγησε τους αστυνομικούς στο κρησφύγετο του ενός εκ των δραστών, ενός 21χρονου Αλβανού.

Στο παράπηγμα όπου διέμενε βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο καραμπίνες και πολλά κλοπιμαία, προϊόντα της εγκληματικής του δράσης κατά το παρελθόν.

Ο 21χρονος διαφεύγει μέχρι και αυτή την ώρα της σύλληψης και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αυτού και του συνεργού του συνεχίζονται.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...