«Μύλος» σε βουλευτικό γραφείο στον Πύργο

«Μύλος» σε βουλευτικό γραφείο στον Πύργο
Τα πάνω κάτω ήρθαν στο πολιτικό γραφείο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στον Πύργο. Η αρχή του νέου χρόνου δεν έφερε θερμές και εγκάρδιες ευχές, αλλά την πλήρη διάλυση των μέχρι σήμερα σχέσεων και προσωρινό λουκέτο στο γραφείο!
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την περίοδο των Χριστουγέννων κατά την διάρκεια της οποίας ο βουλευτής απευθυνόταν στους συνεργάτες του με προκλητικό ύφος και με μια γενικότερη απαξίωση, σύμφωνα με πηγές του πολιτικού ρεπορτάζ, χωρίς να υπάρχει εμφανής λόγος που να δικαιολογεί αυτή την αντιμετώπιση.

Η συμπεριφορά αυτή προς τους συνεργάτες, η οποία εν μέρει παραμένει δυσερμήνευτη δεδομένου ότι οι λόγοι για τους οποίους είχαν οδηγήσει τον βουλευτή προς αυτή την κατεύθυνση δεν έχουν γίνει γνωστοί, αποτέλεσε για το συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο την… "ωρολογιακή βόμβα", η οποία και ήταν θέμα χρόνου να σκάσει σύμφωνα με την εκτίμηση προσώπων της πολιτική σκηνής της Ηλείας.

Η "βόμβα" τελικώς "έσκασε", σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια του ίδιου του βουλευτή, δεδομένου ότι η συμπεριφορά που επέδειξε το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε ως αποτέλεσμα να του γυρίσει μπούμερανκ με την αποχώρηση -από το γραφείο-  συνεργατών και συνέπεια να δημιουργηθούν σοβαρές αρρυθμίες στη λειτουργία του γραφείου, οι οποίες υφίστανται ακόμη και σήμερα.

Αν και επιχειρήθηκε το θέμα αυτό να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γρήγορα τα όσα συνέβησαν στο συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο αποτέλεσαν και συνεχίζουν να αποτελούν το πρώτο θέμα συζήτησης στους πολιτικούς κύκλους, δεδομένου ότι ανάλογο περιστατικό στο πρόσφατο παρελθόν δεν έχει συμβεί, τουλάχιστον εντός των ορίων του νομού Ηλείας.
iliatora.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ