Νέες βροχές παραμονή των Φώτων

Νέες βροχές παραμονή των Φώτων
Βελτίωση παρουσιάζει από χθες ο καιρός στην Ηλεία με αρκετή ηλιοφάνεια, συνθήκες που θα διατηρηθούν μέχρι και το πρωί της Τετάρτης καθώς νέα επιδείνωση περιμένουμε από το μεσημέρι με βροχές που θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες.
Την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2011, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις στο νομό, που μέχρι το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν αρχικά ασθενείς βροχές.

Σταδιακά τα φαινόμενα θα ενταθούν και αργά το βράδυ θα σημειωθούν και τοπικές καταιγίδες. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά πάνω από τα 900 μέτρα υψόμετρο.

Η θερμοκρασία σε πτώση και δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Ιόνιο νότιοι - νοτιοανατολικοί ισχυροί 6 μποφόρ.

Ανήμερα των Φώτων, 6 Ιανουαρίου 2011, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία, περιμένουμε αρχικά βροχές και τοπικές καταιγίδες, σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί, πρώτα στα βορειοδυτικά - δυτικά και μέχρι το απόγευμα και στις υπόλοιπες ανατολικές - νοτιοανατολικές ημιορεινές - ορεινές περιοχές του νομού. Χιόνια θα σημειωθούν το πρωί στα ορεινά πάνω από τα 900 μέτρα υψόμετρο.

Η θερμοκρασία στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέτριοι 4-5 μποφόρ.


Επιμέλεια πρόγνωσης: Θεόδωρος Κονδύλης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ