Επικίνδυνη στροφή σε Μπλάνκο

Η εξέλιξη στην υπόθεση Τζιμπούρ, σχεδόν επιβάλει την…στροφή στην πολιτική της ΑΕΚ στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο.


Με δεδομένο πως ο Αλγερινός επιθετικός θα φύγει(είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι) και πως το συμβόλαιο του Λυμπερόπουλου λήγει το καλοκαίρι, αν χαθεί και ο Αργεντινός οι κιτρινόμαυροι θα είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν στην αγορά για τουλάχιστον δυο(αν όχι τρεις) σέντερ φορ. 
Κάτι που πρακτικά είναι αδύνατον.


Επομένως η ΑΕΚ είναι σχεδόν αναγκασμένη να επιστρέψει και πάλι στο τραπέζι την διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπλάνκο.
 
Και αυτή η…στροφή στην πολιτική της διοίκησης ενδεχομένως να αποδειχθεί εξαιρετικά… επικίνδυνη.

Διότι πλέον ο Μπλάνκο θα διαπραγματεύεται από θέση ισχύος. Και πολύ δύσκολα θα ικανοποιήσει την πλευρά του Αργεντινού μια βελτιωμένη πρόταση κατά 50 ή 100 χιλιάδες Ευρώ. 
 
Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Μπλάνκο θεωρούσε πως με βάση την προσφορά του στην ΑΕΚ, αλλά και τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, θα έπρεπε να πάρει ένα νέο συμβόλαιο περίπου στα οικονομικά μεγέθη του Σκόκο.
 
Κάτι που προφανώς και είναι αδύνατον να δώσει η ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά, ο Μπλάνκο δείχνει επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα. Και ίσως αυτό παίξει ρόλο…φρένου σε τυχόν τρελές απαιτήσεις.
 
Ενώ επίσης δεν έχει αυτή την στιγμή στα χέρια του κάποια πρόταση από άλλη ομάδα, η οποία να τον ικανοποιεί. Το σίγουρο είναι πως μέσα στις επόμενες μέρες, η ΑΕΚ θα καλέσει και πάλι τον Μπλάνκο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την ανανέωση του συμβολαίου του.

theplayer.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ