Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Στον εισαγγελέα η μάνα μαστροπός και ο 66χρονος πελάτης

Σήμερα τελικά αναμένεται να απολογηθεί, μετά τη προθεσμία που ζήτησε και πήρε, ο 66χρονος που διώκεται για ασέλγεια σε βάρος ενός 12χρονου κοριτσιού.


Μαζί του, θα οδηγηθούν και η μητέρα και η αδελφή της ανήλικης οι οποίες εξέδιδαν το κοριτσάκι στη πορνεία.
 
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ηρακλείου αλλά και το πανελλήνιο: η 46χρονη μητέρα, Βουλγαρικής καταγωγής και η 23χρονη κόρη της είχαν μετατραπεί σε μαστροποί για τη μικρή την οποία την εξωθούσαν στην πορνεία για ελάχιστα ευρώ.
 
Μητέρα και κόρη θα απολογηθούν για μαστροπεία και άμεση συνέργεια σε μαστροπεία αντίστοιχα.

Εν τω μεταξύ, η κατάθεση της 12χρονης ήταν πολύωρη προκειμένου να αναζητηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο ηλικιωμένος άντρας είχε επαφή μαζί της ενώ ήδη ερευνάται και το ενδεχόμενο εμπλοκής και συγγενικών της προσώπων.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η μικρή, είχε συναντηθεί συνολικά τρεις φορές με τον 66χρονο ο οποίος την ζητούσε επιτακτικά να συνευρεθούν ερωτικά, όμως εκείνη αρνούνταν. Κατά την εξέταση πάντως του ιατροδικαστή, δεν προέκυψαν ίχνη βιασμού στην 12χρονη αλλά ασέλγεια.

Η σύλληψη του ηλικιωμένου σάτυρου, έγινε από τους άντρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε απομονωμένο και σκοτεινό σημείο της περιοχής του Ηρακλείου.
 
Εκεί όπου είχε επιλέξει να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του με συνεπιβάτη την 12χρονη προκειμένου να προβεί σε ασελγείς πράξεις μαζί της.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι η 46χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον 66χρονο και έπειτα από προκαθορισμένο ραντεβού, παρέδωσε η ίδια την κόρη της στον ηλικιωμένο έναντι του ποσού των 40 ευρώ.
Ακολούθως εκείνος παρέδιδε την ανήλικη στο σπίτι της και την παρέδιδε στην μητέρα της.


newsbomb.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...