Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Εξαφάνιση της 15χρονης Σοφίας Κελεπούρη

Εξαφάνιση της 15χρονης Σοφίας Κελεπούρη
Στις 4 Οκτωβρίου 2010 στις 8:00 το πρωί, η ανήλικη Κελεπούρη Σοφία, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας από όπου και διαμένει. Η ανήλικη ξεκίνησε να πάει στο σχολείο της, στο οποίο όμως δεν εμφανίστηκε και από τότε αγνοείται.
Η Σοφία έχει μακριά μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,60 εκ. και βάρος 54 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπουφάν, λευκό παντελόνι και παπούτσια μάρκας All Star.

Η οικογένεια της Σοφίας ανησυχεί πολύ και ελπίζει με την βοήθεια όλων μας να βρεθεί και να επιστρέψει σύντομα κοντά τους.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...